2777
2789
عنوان

تخمک اهدا کنم؟

571 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من23سالمه ذخیره تخمدانم7،5هس بالا هست میدونم.اگ تخمک اهدا کنم خوب میشم؟

ذخیره تخمدان بالا تنبلی تخمدان میاره ک دارم حدودی ولی ب مرور شدید میشه بدبخت میشم حامله نمیشم

آینده ای میسازم ک گذشته ام در برابرش زانو بزنه✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لایف استایل اولش بعد قرصم میدن حالا ناراحتی ندارع که  پریود میشی چند وقت یکبار؟

همون قرص ال دی داد بم فقط ک پریودام منظم بشه.بدون قرص هر دوماه ی بار یا سه ماه ی بار.با قرص ها ماه مرتب.

بدجور داغونم بقران من هنوز نامزدم6ماه بعد عروسیمه چیکار کنم خدا.دکتر گف زود حامله شو د تففف چیکاردکنم😔

ناراحتی نداره ک اگر مجردی برای پریودت قرص میدن خواستی باردارم بشی بازم قرص میدن باردار  میشی ...نازا نمیشی  تو سلولشو داری فقط هورمونشو نداری ک سلولت بیاد بیرون😁سادش اینه پس نگران نباش 

همون قرص ال دی داد بم فقط ک پریودام منظم بشه.بدون قرص هر دوماه ی بار یا سه ماه ی بار.با قرص ها ماه م ...

عزیزم منظورش از زود یعنی‌ ازدواج کردین خب اقدام کن ن اینکه ۶ماه دیگه حالا خیلی دیر بشه 

ناراحتی نداره ک اگر مجردی برای پریودت قرص میدن خواستی باردارم بشی بازم قرص میدن باردار  میشی .. ...

خداکنه آبجی وای یکم اروم شد دلم خدا جا همه غماتو با شادی پر کنه خواهری.

عزیزم منظورش از زود یعنی‌ ازدواج کردین خب اقدام کن ن اینکه ۶ماه دیگه حالا خیلی دیر بشه 

6ماه قرصارو بخورم ببینم چی میشه بعدش دوباره میرم.گف اصلا چاق نشو همینجوری بمون.تازه شوهرمم میگه یکم چاق شو.این وسط گیر کردم.نگفتم بهس این مشکلو دارم فق مادرم میدونه

6ماه قرصارو بخورم ببینم چی میشه بعدش دوباره میرم.گف اصلا چاق نشو همینجوری بمون.تازه شوهرمم میگه یکم ...

ن چاق نشو لایف استایل ک‌گفتم همینه تازه میخواستم بگم لاغرشی ک خودت لاغری 

گفتن به شوهرتم میخای بگو البته اگر فکر میکنی منطقی بالاخره بدونه باید زودتر بچه دار شید بهتر هست 

ن چاق نشو لایف استایل ک‌گفتم همینه تازه میخواستم بگم لاغرشی ک خودت لاغری  گفتن به شوهرتم میخای ...

میخام بعدعروسیم جلوگیری نکنم اگ6ماه حامله شدم ک هیچ اگ نشدم بهش میگم