2821
2789
عنوان

جای سوختگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6623 بازدید | 61 پست
ضرر نداره بالاخره لایه سفیده میخواد چی بشه بیشتر از این.انجام میدم ببینم صبح چطوری میشه

نه روغن حیوونی برای سوختگی خوبه 

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بنظر من ک ضرری نداره.چون ارد و روغن حیوونی چیزی نیست ک بدترش کنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم نتیجشو بهت میگم

حمد شفام زیاد بخون براش. منم برلش میخونم انشالله ک نتیجه بگیری

حمد شفام زیاد بخون براش. منم برلش میخونم انشالله ک نتیجه بگیری

عزیزم شما نبودید چکار میکردم. خداشاهده هیچکس تودنیای واقعی نتونس کمکم کنه. همه ترسیدن. فقط مادرشوهرم باهام میومد که وقتی گفتن عمل گفت دیگه چکار کنیم عمل بشه بعضی وقتا هم میگفت روغن کنجد بزنیم بهش.

اینجا میومدم میگفتم بچه ها کمکم کردن که درست شستشو کنم وراهکارهای خوب برای عفونت میدادن. ان شالله کامل خوب بشه میام ازهمتون تشکر میکنم

I'll have a hard days but let's just do it.

عزیزم شما نبودید چکار میکردم. خداشاهده هیچکس تودنیای واقعی نتونس کمکم کنه. همه ترسیدن. فقط مادرشوهرم ...

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه سخت واقعا انشالله خوب خوب بشه جاش نمونه.سوختگی فقط،سشت و شو خیلی مهم

سلام دست بچتون خوب شد؟از چه روشی استفاده کردی خب ش؟

سلام بله کاملا خوب شد اما اثرش هنوز مونده که کم کم داره میره. دکترا گفته بودن فقط عمل وخوب نمیشه اما توی خونه با پماد الفا و وحموم روزانه و بعضی کارها خداروشکر خوب شد.

ای بابا. من هرروز میبردم دکتر میگفتن عفونت نداره ولی عمیق سوخته چون سفید شده بود. الان سفیدی داره م ...

عزیزم سوختگیتون خوب شد؟جاش نموند؟بچه من هم سوختگیش عمیق بوده و سفید شده الان بعد بیست روز قرمز مایل به صورتی شده؟میترسم نره.شما چه پمادی استفاده کردین؟

عزیزم سوختگیتون خوب شد؟جاش نموند؟بچه من هم سوختگیش عمیق بوده و سفید شده الان بعد بیست روز قرمز مایل ...

سلام عزيزم..متاسفانه چون عمیق و شدید بوده جاش نرفت.. اما من گفتن حتما باید عمل بشه وبدون عمل خوب نمیشه ومن عمل نکردم.. همین که خوب شد برام کافیه امیدوارم بابزرگ تر شدنش جاش کوچیک تر بشه

پماد آلفا استفاده کردم 

سلام.ترو خدا جواب منم بدیدو کمکم کنید.پای پسرم با آب جوش سوخته و روش سفیدشده و میگن جراحی.چیکار باید ...

سلام عزیزم چکار کردید ببخشید دیر جواب میدم