2777
2789
عنوان

من آموختم...

77 بازدید | 7 پست

آدم ها را آنقدر بزرگ نکنم که وقتی از او چیزی دیدم فرو بریزم

خودم باشم و از زندگی نهایت لذت را ببرم و بگذارم عقاید دیگران بماند برای خودشان و من باشم و عقاید خودم 

یاد گرفتم هر کاری کنم باز هم به چشم دیگران نمی آیم دیگرانی که فکر کردن خوبی من از نادانی من است من می خواهم بد باشم فهمیدم خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند پس خودم می شوم شاید خودِ خودم بدی داشته باشد که برای مردم دلپذیر تر باشد

من اویی را بزرگ کردم که خودش را برای خودش می خواستم اما او مرا نادان فرز کرد

پس آهایی تویی که اینو میخونی خودت باش 

و به عقاید دیگران احترام بگذار اما عقاید او دلیل نمی شود تو بخواهی با عقاید و زندگی کنی عقاید او هر چقدر درست باشد تو با قدرت تفکر خودت به دنیا آمده ای نه با تفکر دیگری

از زندگی لذت ببر تا جایی که به خود آسیب نمی رسانی...

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆   باباطاهر

نفهمیدم، حتی اگه عقایدش درست باشه، تو به کار خودت ادامه بده؟!!! یعنی چی، انسان ها روی هم تاثیر میزارن، خوب یا بد. باید خوبی هارو جذب کرد، این حرفت یعنی انتقاد پذیر نباشی. و این اصلا خوب نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم، حتی اگه عقایدش درست باشه، تو به کار خودت ادامه بده؟!!! یعنی چی، انسان ها روی هم تاثیر میزار ...

اره حتی اگه عقایدش درست باشه

فردی رو می شناسم از نظر اون خیلی چیزهایی ‌که از نظر من درسته از نظر اون اشتباه 

مثلا دقت کنید میگم مثلا

من اهنگ  رو خیلی دوست دارم اما اون این کار رو اشتباه میدونه و میگه نه تو نباید اهنگ گوش بدی و اینا 

همیشه می گفت آدم ها باید قانون ها رو رعایت کنن بعد خودش از یک قانون سر پیچی کرد و خیلی هم خوشحال بود 

من همیشه اون رو خیلی عاقل میدونستم و فکر میکردم هر چی بگه درسته بعد فهمیدم 

۱-ادم ها رو نباید بزرگ کنم

۲-از چیزهایی که خیلی دوست دارم بخاطر عقاید دیگران دست نکشم 

من انتقاد پذیر هستم بخصوص انتقادی که باعث بشه یک رفتار اشتباه در برابر دیگران رو کنار بزارم یک اشتباهی که هم به خودم آسیب میزنه هم به دیگران

گل سرخم چرا پژمرده حالی☆ بیا قسمت کنیم دردی که داری☆ بیا قسمت کنیم بیشش بده من☆ که تو کوچک دلی طاقت نداری☆   باباطاهر
اره این درسته. افرین

سپاس

مثلا بعضی ها اینجا میگن نباید آقایون در این سایت عضو شن اما شما عضو شدین این قانون میگه میتونی وارد این سایت بشی در صورتی که به دیگران آسیب نرسونی پس شما هم از اونایی هستین که به عقاید دیگران عمل نمی کنید حتی اگه تفکرشون درست باشه  چون بیشتر خانم های سایت با حضور آقایون در اینجا مخالفن ، شما با خودتون میگین من که نمی خوام به اونا بی احترامی کنم پس کاری رو که دلم میخواد انجام میدم

سپاس مثلا بعضی ها اینجا میگن نباید آقایون در این سایت عضو شن اما شما عضو شدین این قانون میگه میتونی ...

من کلا شغل مورد علاقم روانشناسه، اینجا میام تا بیشتر با زندگی ها اشنا بشم، مشاوره بدم، خداروشکر بد هم عمل نکردم. ممنون

من کلا شغل مورد علاقم روانشناسه، اینجا میام تا بیشتر با زندگی ها اشنا بشم، مشاوره بدم، خداروشکر بد ه ...

موفق باشید