2777
2789
حالا این دفعه ک گذشت ولی باهم صحبت کنین قرار بذارین جایی دعوت شدین با هماهنگی هم قبول یا رد کنین

انگار آیه قرآنه هر پنجشنبه اونجا شوهرم خیلی میترسه از باباش که زنگ بزنه که برو زنتو بگردون خونواده نداری خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست میگه باهاش همیشه باید هماهنگ کنی.من خودم حتی خونه ی مادرم میرم دو تا کوچه فاصله اس ازش نظر میخوام .ی وقتایی میگم فلانی گفت بریم خونشون من گفتم نه میگه چرا میگم بخاطر تو رد خور نداره رفتیم.😑😑

❤بیخود بی جهت صلوات❤
انگار آیه قرآنه هر پنجشنبه اونجا شوهرم خیلی میترسه از باباش که زنگ بزنه که برو زنتو بگردون خونواده ن ...

یعنیییی انقدر نمی فهمن که زن پسرشون باید تو الویت باشه 

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏

اه شوهر منم اینجور بود 

خیلی بده پیرت میکنه 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
درست شد؟ 

جدا شدم راحت شدم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄