aaaassa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 2000 عنوان بچه هاکمک 86 بازدید | 9 پست شوهرم عصابش همیشه خدا خرابه همش توخونه جنگ ودعواست همش دست بزن داره توحسرت موندم باهش فقط دردل کنم فوری عصبی میشه توروخداقرص اعصابی چیزی میشناسیدبه من بگین بریزم توی غذای تاآرام شه شرایط طلاق هم ندارم چون بچه ی کوچک هم دارم اگه کمک کنیدثواب کردید 1401/12/10 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghasedak74 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 816 ب قرص نیس که فککردی باقرص درست میشه یه مدت باهاش سرسنگین باش عصبی شدنی سکوت کن هیچی نگو شاید بهتر شد
aaaassa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 2000 ب قرص نیس که فککردی باقرص درست میشه یه مدت باهاش سرسنگین باش عصبی شدنی سکوت کن هیچی نگو شاید بهتر ش ... همه ی اینکاروکردم اعصابش خیلی قاطیه
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6693 توی غذا که نمیشه دختر خوب فردا یه چیزش بشه میگن زنش مقصره و فلان بگو بره پیش روانشناس قانعش کن بره یا یکی بهش نزدیکتره بگو باهاش صحبت کنه متقاعدش کنه بره ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
ghasedak74 عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 816 همه ی اینکاروکردم اعصابش خیلی قاطیه چی بگم واله خدا خودش ب دادت برسه ولی اگه اخلاقش اونه دیگه فک نکنم بشه تغییرش داد
aaaassa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 2000 توی غذا که نمیشه دختر خوب فردا یه چیزش بشه میگن زنش مقصره و فلان بگو بره پیش روانشناس قانعش کن بره ی ... هزاربارگفتم زیربارنمیره بابا مامانش هم همدردنیستندهیچ کمک هم نمیکنن
دلسا۸۹۰۵ عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 6693 هزاربارگفتم زیربارنمیره بابا مامانش هم همدردنیستندهیچ کمک هم نمیکنن میدونم چی میکشی منم داداشم فوق العاده عصبی هستش بیچاره زنداداشم همش میناله هرچی زنش میگه زیر بار نمیره بره ببین منشا عصبیش چیه اونو پیدا کن ❤خـدایقشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
aaaassa مدیر استارتر عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 2000 میدونم چی میکشی منم داداشم فوق العاده عصبی هستش بیچاره زنداداشم همش میناله هرچی زنش میگه زیر بار نمی ... والله خودم هم موندم نمیدونم چیکارکنم