2777
2789
عنوان

هفت سین عروس

527 بازدید | 42 پست

سلام خانما عصرتون بخیر 

امسال نامزدم باید برام عیدی بیاره، به نظر من اینا رسم و هزینه های بیجا هست و هفت سین عروسی که قیمت کردیم 700، 800 تومن بود، من تصمیم گرفتم خودم هفت سینمو با جام واینه و... درست کنم که هم طبق سلیقه ی خودم باشه هم هزینه ی الکی نباشه 

برای اینکه جام رو روی اینه بچسبونم از چه چسبی استفاده کنم که محکم باشه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آفرین چه فکر خوبی.

منم دیزاین شب چله خودمو که شوهرم باید انجام میداد خودم و شوهرم انجام دادیم😁

با چسب حرارتی بچسبون

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمی‌کنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻
چون اولین باره میخوام درست کنم اگر روی اینه کثیف کاری شد راحت میتونم پاکش کنم؟ 

نه حرارتی بزن 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
ولش کن بابا  بزار خرج کنه بدونه زندگی و زن خرج داره  اشتباه نکن

چرا آنقدر فکراتون محدود و بسته اس؟

اگه میخوای خرج نکنه کلا می‌گفت نمی‌خواد بیاری.

اما زندگی مشترکه و باید همدل و همراه باشی با همسرت.

لطفا طرز فکرهای قدیمی تون رو برای دیگران نسخه نپیچید.

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو می‌نویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمی‌کنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻
من یبار اینو به یکی از اشناها گفتم پشتم کلی حرف درست شد دیگه نمیگم به کسی

وسط زندگی کدبانو باشی و جمع کن خوبه 

اما اوایل ' دیگه شوهره عادت میکنه 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺