2777
2789
عنوان

باردار نمیشم

1003 بازدید | 26 پست

امروز فهمیدم جاریم ۲ ماهه بارداره اونا بد ما عروسی کردن برادرشوهرمم ا شوهرم کوچیک تره  منم یه ساله اقدامم ولی نمیشه که نمیشه از این موضوع ناراحت نیستم چون هیچ مشکلی نداریم صد در صد اگه خدا هم بخواد یه روز ماهم بچه دار میشیم ولی وقتی با خوش حالی به شوهرم گفتم که عمو میشی خیلی ناراحت شد  گف اونایی که ا من کوچیک ترن بچه دار شدن ولی ما نشدیم منم به خاطر ناراحتی اون ناراحت شدم به خودم گرفتم 

خب بگو مام میشیم اینکه غصه نداره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگن از یه سال بگذره حتما باید برید دکتر

برید انشاالله ک چیزی نیست و شمام بچه دار میشید

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

زنگ زدم به مادرشوهرم تبریک بگم بهم گف انتظار این خبر خوشو ا تو داشتم که زهرا <جاریم >بهم داد انشالله تو هم به زودی باردار شی دیگه ا خدا هیچی نمیخوام 

عزیزم میگن از یه سال بگذره حتما باید برید دکتر برید انشاالله ک چیزی نیست و شمام بچه دار میشید

دکتر میرم میگن هیچ مشکلی ندارین نه خودت نه شوهرت امپول آزاد سازی میدن میگن برو اقدام کن ولی نمیشه

حستونو میفهمم...

درسته سالمید اما پیگیر درمان بشید به دکتر بگو میخوام آیو آی کنم بفرستت عکس رنگی رحم و همسرتم آز بده

من عکس رنگی گرفتم تازه متوجه شدم رحمم متمایل به سمت چپ هست تو عکس فهمیدم میگم واقعا که اینهمه من سونو واژینال و اینا دادم این دکترا میدونستن ولی نمی گفتن

همش الکی بهم دوفاستون و کوفت و زهر مار میدادن

شاید علت سقطامم همین بوده

بعد از عکس اقدام کردم فعلا منتظرم خبری نشه میرم برای آی یو آی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
حستونو میفهمم... درسته سالمید اما پیگیر درمان بشید به دکتر بگو میخوام آیو آی کنم بفرستت عکس رنگی رح ...

آی یو آی چیه گلم ؟ میشه برام توضیح بدی 

اره به من دوفاسدون دادن 

دکتر میرم میگن هیچ مشکلی ندارین نه خودت نه شوهرت امپول آزاد سازی میدن میگن برو اقدام کن ولی نمیشه

خب خداروشکر ک مشکل ندارین عزیزم

هروقت خدا بخواد میده بهتون ولی بازم برو دکتر یا دکترتو عوض کن

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

من باردار نمی‌شدم شوهرم خیلی بچه دوست بود سرزنش می‌کرد ناشکری می‌کرد دختر خواهرشوهرم از من ۵سال کوچیکتر بود حامله شد

خانواده شوهرم خیلی تیکه مینداختن 

مشکلی ام نداشتیم یه بار بعد یک سال حامله شدم قلبش تشکیل نشد دوباره یک سال طول کشید برای باردوم حامله شدم..ولی من ب شوهرم همش میگفتم من تااا عید حامله میشم میگفت کدوم عید مثلا بهار بود  میگفتم عید زیاده    آخرم عید قربان بودفهمیدم حامله ام تو هم بگو ب شوهرت تا عید حامله میشی انشالله ک میشی خدا همه چی توزمان خوبی میده  

بر چهره ی دلگشای مهدی صلوات..اللّهُم صَل عَلی محَمَد وَآل مُحمد وعَجِّل فرَجَهُم ، برای تعجیل در ظهور صلوات و دعای فرج فراموش نشود...حاجت روایی باشین