2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوری ژوزه سارامگو

با من سرد نباشید میرم کاپشن میپوشم ضایع میشید😂😌 این دنیا ارزش نداره ؛ خودتو اذیت نکن ؛ بقیه رو اذیت کن 😀🙂 من مثل روانشناسا به دوستام انگیزه میدم و خودم مثل روانیا عمل میکنم 😶                         اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیادقطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله😖😩                  ‏وقتي با هندزفري آهنگ گوش ميدم:10% آهنگ گوش ميدم ؛ 90% فكر ميكنم كسي داره صدام ميكنه:///        فارسی خیلی زبان جالبیه ها،سکوت علامت رضاست،جواب ابلهان هم خاموشیست با این وجود سکوت سر شار از ناگفته هاست🤣🙃    یه فرشته هم هس ب اسم 'بیلاخیل👍 مسئول رسیدگی به آرزوهای منه:|😹 داشتم بنیامین گوش میدادم تو یه جای آهنگ میگفت 'آره خوب بلدم قدم بزنم' اصن پشمای آدم میریزه از این همه توانایی که خدا به این آدم داده

روانشناسی : کتاب جادوی فکر بزرگ _ ایکیگای ( راز شاد زیستن رو از زبون ژاپنی ها میگه ) _ تخت خوابت رو مرتب کن ( راجب نظم داشتن ) _ هنر ظریف بی خیالی (ترک عادات کمال گرایی ) _ انسان در جست و جو معنا ( حالت رمان گونه داره از زبان یک مهاجر که مدت طولانی داخل اردوگاه مهاجرین بوده گفته میشه ) 

راهبی که فراری اش را فروخت ( راجب راز های چگونه زیستن هست ) 

رمان  : بلندی های بادگیر ( طولانی و هی بدی نیست ) _ من پیش از تو ( جوجومویز ) _ وقتی ورونیکا تصمیم می‌گیرد بمیرد ( راجب دختری با بیماری لاعلاج ) _ مردی به نام اوه _ سه شنبه ها با موری