2777
2789
عنوان

دختر نازم کجایی؟ کجایی روزگارمو ببینی 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6157 بازدید | 125 پست

عزیزم چقدر با این تاپیک گریه کردم،واقعا سخته،خدا به دلت صبر بده و به زودی بهت یه فرشته کوچولو بده،دختر خاله من بچه ۶ ساله ش افتاد تو استخر خفه شد،بچه ای که نارس یعنی ۶ماهه به دنیا اومده بود چقدر اون موقع ها نذر و نیاز کرد تا خدا بچه شو بهش ببخشه،خدا هم بهش داد ولی ۶سالگی ازش گرفت،منتها اون موقع بچه ای نداشت یعنی بچه اولش بود،ولی الان خدا بهش دوتا پسر داده حتما برای شما هم حکمتی داشته،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فک کنم پسرشون از دست دادن. میگه صدای گریه های خودم...🥲

نه   این بنده خدا گفتن بچم نارس به دنیا اومده و الان دو و نیم ماهشه و نگرانشم(منظورشون بیماریهایی هس که بچه های نارس دچارش میشن)... من استارتر رو نمیگم عزیزم  

نه   این بنده خدا گفتن بچم نارس به دنیا اومده و الان دو و نیم ماهشه و نگرانشم(منظورشون بیماری ...

اها اره درست میگی عزیزم.‌

من اشتباه برداشت کردم از متنش

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
خدا رحمت کنه 🖤 کاش توی شکمم سقط میشد کاش نمیدیدمش که الان ذره ذره آب شدن خودمو ببینم بعد چند سال د ...

الان رحمت خیلی آمادگی بارداری داره،جلوگیری نکن

میدونم گذروندن مجدد دوران بارداری،با این شرایط روحی سخته

ولی بچه ی دیگه ای دنیا بیاد ان شاالله،خییییلی آروم میشی

من خودم تجربه کردم که بهت پیشنهاد میدم عزیز

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

الهی بمیرم من عزیزم

خدا به دلت آرامش بده

چقد دلم گرفت برات😔😔😔😔انشاالله زودی جاش سبز بشه😔🥀🍂

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم