سلام من هورمونام مشکل داشت برا همین پروژسترون میخوردم تا پریودیم منظم بشه 6ماه اقدام بودم ولی نمیشد این ماه سر خود ی ورق لتروزول خوردم الان 3روز از موعدم گذشته پریود نشدم بنظرتون باردارم بی بی بزنم مشخصه
بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بچه ها لدفن هرکی درموردویاروتهوع زیادوبهترشودنش میدونه بگه من نابودشدم🥺
عزیزم. لولا که این تهوع نشونه سالم بودن بچته😍. دوما برای بهتر شدن حالت هم کاهو بخور.. ببین توی این عالم هستی کسی مثل من بارداری افتضاح نداشته😂😂😂داغون بودمااا
کاهو میخوردم خوب میشدم.. چون خون رو تسویه میکنه
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
این چند روز صبح از خواب پا میشی میبینی حس سبکی داری و معدت اروم شده..