2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 26 پست
عزیزم هیچ‌وقت دارویی رو سر خود استفاده نکن بر حسب مشکلاتی ک دارن می‌نويسن...من ۶ ماه زیر نظرم هنوز ل ...

آخه من میدونم مشکل هورمونی دارم خدا کنه باردار باشم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها لدفن هرکی درموردویاروتهوع زیادوبهترشودنش میدونه بگه من نابودشدم🥺

عزیزم. لولا که این تهوع نشونه سالم بودن بچته😍. دوما برای بهتر شدن حالت هم کاهو بخور.. ببین توی این عالم هستی کسی مثل من بارداری افتضاح نداشته😂😂😂داغون بودمااا

کاهو میخوردم خوب میشدم.. چون خون رو تسویه میکنه

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بچه ها لدفن هرکی درموردویاروتهوع زیادوبهترشودنش میدونه بگه من نابودشدم🥺

عزیزم غذاهای جامد کمتر تهوع میاره. آب زیاد تهوع میاره پس کم کم بخور. 

غذا های اصلیت که حجمش بالاست رو به جای یک مرتبه خوردن تو 4 مرتبه بخور خیلی کم کم. مثلا الان سه قاشق خوردی صبر کن نیم ساعت بعد 3 قاشق دیگه. 

بعد غذا دراز نکش غذات هضم شه.

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
دکترتو عوص کن خب اینهمه دکتر صبح میری شب نوبت میده. لتروزول باعث کیست میشه بایدوسط سیکلت سونو میرفت ...

چمدونم والا حالا دیگه هر چی میخواسته بشه شده ،حتما این ماه میرم ی دکتر دیگه ی دکتر تو شهرمونه مرد هست کارش بیسته روم نمیشه برم پیشش

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
اگه سابقه عقب انداختن نداشتی احتمالاً بارداری همین الان هم بزنی مشخصه ناشتا نباید باشی تا چند ساعت م ...

نه چون پروژسترون میخوردم دقیق سر موعد بودم

اخع توماشین ک میشینم دودیقع نشده بالامیارم چیکارکنم بهتربشم

وای نگو ماشین که هر ۱۰۰مترررر.. هوففف

واس ماشین نمیدونم گلم..من تحمل میکردم

بچت دختر؟؟ چند هفته ای

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
۱۰هفتع نمیدونم چیع بچم  

ای جانم. پس اخرای تهوعته

این چند روز صبح از خواب پا میشی میبینی حس سبکی داری و معدت اروم شده.. 

2824
2823
2791
2779
2792