2777
2789
عنوان

حق نداشتم یعنی؟؟

471 بازدید | 37 پست

من از بچگی آرزو داشتم ی خونه بخرم ک مال خودم باشه ، ک خدارو شکر تو این ۲هقته برام مقدور شد و خریدم..

این خونه حاصل زحمتای منه..جون کندم برا خریدن تیکه به تیکش..

خلاصه دیروز دخترخالم و بچه اش برای تبریک اومدن خونم.

بهترین پذیرایی و بهترین رفتارو باهاشون داشتم.

بعد دختر ۵ سالش گواش قرمز ریخت روی فرشن که طوسی و سفید بود!گواشم ک میدونین ابدا پاک نمیشه..

من خیلی ناراحت شدم زود دوییدم سمتش گفتم خالههه حواست کجاس مگه کورییی؟

بعد مامانش سریع اومد

عه روشنا جون مگه چی شده؟بچمو استرسی کردی!

گفتم خوب کردم ببین چیشده،،

با کمال پررویی گفت فدا سرش و قهر کرد رفت....

دارم فشارر میخورم.

یعنی تقصیر منه جدیی؟تازه خالمم زنگ زده میگه دیدار به قیامت!😏

اسکار غمناک ترین جمله هم میرسه به نیما یوشیج که میگه:                      دیدمش ، گفتم منم ، نشناخت‌ او !...^^:)❤️‍🩹🥺

قطع رابطه کن،یعنی چی که فدا سرش

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان بااین گرونی ک نمیشه فرش خرید همین بهتره نبینیشون

کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
قطع رابطه کن،یعنی چی که فدا سرش

حتما میکنم ولی کلا چون دورهمیای خانواده مادرم زیاده میبینمش چجوری رفتار کنم ک بفهمه دلخورم؟

اسکار غمناک ترین جمله هم میرسه به نیما یوشیج که میگه:                      دیدمش ، گفتم منم ، نشناخت‌ او !...^^:)❤️‍🩹🥺

رفتارت بد بود خاله مگه کوری ؟؟؟ تو که خیلی حساسی میتونستی رو فرشی بندازی 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

حتما میکنم ولی کلا چون دورهمیای خانواده مادرم زیاده میبینمش چجوری رفتار کنم ک بفهمه دلخورم؟

سرد رفتار کن و نادیده بگیرشون

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
من بودم از جونشون فرش می‌خریدم.حالا تا کهنه نشده زنگ بزن قالیشویی بیادببره

زنگ زدم.ممنون

رفتارت بد بود خاله مگه کوری ؟؟؟ تو که خیلی حساسی میتونستی رو فرشی بندازی  

عزیزم من حساس نیستم ولی وظیفه اونه که یچیزی زیر دست بچش بزاره،،حالا خود شما تو اون شرایط یه غوغایی ب پا میکردی.

عزیزم من حساس نیستم ولی وظیفه اونه که یچیزی زیر دست بجش بزاره،،حالا خود شما تو اون شرایط یه غوغایی ب ...

ادم احترام مهمونو حفظ میکنه ناراحتی داره ولی نه دیگه که اینطوری بهش بپری 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست