2821
2789
عنوان

حالم بد..

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
دقیقااا همونا باعث میشه بقیه هم حجوم بیارع ک ب حتی کوچیکترین چیز ناراحت شی..

آره ..انگار بیشترمون شکسته ایم وفقط بخاطر دورو بریامون زندگی می‌کنیم...من خیلی اینجوری ک قلبم سنگینی کنه آنقدر ک ناخودآگاه ببخشید عوق میزنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش میشد غصه نبود اصن درد نبود کاش همش خوشحالی بود :)

کاشکی واقعا حالم دیگه بد میشه از غم و غصه خوردن دلم میخاد اونقدر خوشی بیاد تو زندگیامون که یروزم غصه نخوریم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
آره ..انگار بیشترمون شکسته ایم وفقط بخاطر دورو بریامون زندگی می‌کنیم...من خیلی اینجوری ک قلبم سنگینی ...

ما نه راه پیش داریم ن راه پس فقط بزور ادامه میدیم هعی میریم میریم و نمدونم تا کجا ولی حال دلامون خیلی بدع هر روز میگم باشه فردا خوبه پس فردا خوبه ما بجای اینکه مناظر ارزوهامون باشین منتظر اینیم ک کی تموم میشه..

کاشکی واقعا حالم دیگه بد میشه از غم و غصه خوردن دلم میخاد اونقدر خوشی بیاد تو زندگیامون که یروزم غصه ...

دقیقا منم 

ولی دعا میکنم بشه حداقل یه روز حالمون خوب شه:)

ما نه راه پیش داریم ن راه پس فقط بزور ادامه میدیم هعی میریم میریم و نمدونم تا کجا ولی حال دلامون خیل ...

انشاالله ک معجزه بشه ودرست بشه واقعا مگه انسان چقدرکشش داره....مال من ک فقط معجزه میتونه درست کنه😭

انشاالله ک معجزه بشه ودرست بشه واقعا مگه انسان چقدرکشش داره....مال من ک فقط معجزه میتونه درست کنه😭

ایشالله براهممون طوری درست شه که دیگ فکرمون نرع سمتشون جوری ت خوشس غرق شیم یادمون نیاد این روزا :)🤍

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز