2777
2789
عنوان

حالم بد..

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
دقیقااا همونا باعث میشه بقیه هم حجوم بیارع ک ب حتی کوچیکترین چیز ناراحت شی..

آره ..انگار بیشترمون شکسته ایم وفقط بخاطر دورو بریامون زندگی می‌کنیم...من خیلی اینجوری ک قلبم سنگینی کنه آنقدر ک ناخودآگاه ببخشید عوق میزنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاش میشد غصه نبود اصن درد نبود کاش همش خوشحالی بود :)

کاشکی واقعا حالم دیگه بد میشه از غم و غصه خوردن دلم میخاد اونقدر خوشی بیاد تو زندگیامون که یروزم غصه نخوریم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
آره ..انگار بیشترمون شکسته ایم وفقط بخاطر دورو بریامون زندگی می‌کنیم...من خیلی اینجوری ک قلبم سنگینی ...

ما نه راه پیش داریم ن راه پس فقط بزور ادامه میدیم هعی میریم میریم و نمدونم تا کجا ولی حال دلامون خیلی بدع هر روز میگم باشه فردا خوبه پس فردا خوبه ما بجای اینکه مناظر ارزوهامون باشین منتظر اینیم ک کی تموم میشه..

کاشکی واقعا حالم دیگه بد میشه از غم و غصه خوردن دلم میخاد اونقدر خوشی بیاد تو زندگیامون که یروزم غصه ...

دقیقا منم 

ولی دعا میکنم بشه حداقل یه روز حالمون خوب شه:)

ما نه راه پیش داریم ن راه پس فقط بزور ادامه میدیم هعی میریم میریم و نمدونم تا کجا ولی حال دلامون خیل ...

انشاالله ک معجزه بشه ودرست بشه واقعا مگه انسان چقدرکشش داره....مال من ک فقط معجزه میتونه درست کنه😭

انشاالله ک معجزه بشه ودرست بشه واقعا مگه انسان چقدرکشش داره....مال من ک فقط معجزه میتونه درست کنه😭

ایشالله براهممون طوری درست شه که دیگ فکرمون نرع سمتشون جوری ت خوشس غرق شیم یادمون نیاد این روزا :)🤍

2790
2778
2791
2779
2792