2777
2789
عنوان

حالم بد..

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 21 پست
دقیقااا همونا باعث میشه بقیه هم حجوم بیارع ک ب حتی کوچیکترین چیز ناراحت شی..

آره ..انگار بیشترمون شکسته ایم وفقط بخاطر دورو بریامون زندگی می‌کنیم...من خیلی اینجوری ک قلبم سنگینی کنه آنقدر ک ناخودآگاه ببخشید عوق میزنم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش میشد غصه نبود اصن درد نبود کاش همش خوشحالی بود :)

کاشکی واقعا حالم دیگه بد میشه از غم و غصه خوردن دلم میخاد اونقدر خوشی بیاد تو زندگیامون که یروزم غصه نخوریم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
آره ..انگار بیشترمون شکسته ایم وفقط بخاطر دورو بریامون زندگی می‌کنیم...من خیلی اینجوری ک قلبم سنگینی ...

ما نه راه پیش داریم ن راه پس فقط بزور ادامه میدیم هعی میریم میریم و نمدونم تا کجا ولی حال دلامون خیلی بدع هر روز میگم باشه فردا خوبه پس فردا خوبه ما بجای اینکه مناظر ارزوهامون باشین منتظر اینیم ک کی تموم میشه..

کاشکی واقعا حالم دیگه بد میشه از غم و غصه خوردن دلم میخاد اونقدر خوشی بیاد تو زندگیامون که یروزم غصه ...

دقیقا منم 

ولی دعا میکنم بشه حداقل یه روز حالمون خوب شه:)

ما نه راه پیش داریم ن راه پس فقط بزور ادامه میدیم هعی میریم میریم و نمدونم تا کجا ولی حال دلامون خیل ...

انشاالله ک معجزه بشه ودرست بشه واقعا مگه انسان چقدرکشش داره....مال من ک فقط معجزه میتونه درست کنه😭

انشاالله ک معجزه بشه ودرست بشه واقعا مگه انسان چقدرکشش داره....مال من ک فقط معجزه میتونه درست کنه😭

ایشالله براهممون طوری درست شه که دیگ فکرمون نرع سمتشون جوری ت خوشس غرق شیم یادمون نیاد این روزا :)🤍