2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2286 بازدید | 97 پست
چیکار؟ توی تشت؟ چدنهای گازمن بزرگه. ازونا که هردوتا شعله یه چدن روش میخوره. توتشت جانمیشه

با لوله باز کن خیلی تمیز میشه فقط چون حالت اسیدی داره مراقب دستات و بدنت باش بریز روش بذار بمونن بعد بشور عالی میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من ک مث ی مرررررد سیم میزنم بالای هود اینارو فقط سیم و تاید میزنم

من میدم شوهرم هود و اینها رو خودم نمیتونم سریع دستم درد میگیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزش کاملا بوی وایتکس میده. وروش بزرگ نوشته..حاوی سفیدکننده ..اگه ماسک نزنی چون اسپری میشه تو هوا گل ...

اها اسپری رو میگی؟ من مایعش رو‌میگم.

منم همه رو شستم ولی هر کابینت و جداجدا همونجا خشک کردم و جابه جا کردم چون اشپزخونم خیلی کوچیکه

واسه منم خیلی کوچیکه اینجوری راحت تر بودم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من میدم شوهرم هود و اینها رو خودم نمیتونم سریع دستم درد میگیره

چ شوهر خوبی خوشبحالت من فرشام ۳۶۰۰ شانه ست هم نازکه هم سفیده ب شوهرم میگم قالیشویی خوب نمیشوره حا داریم بگیر خودت بشور اصلا قبول نمیکنه دست ب هیچیییی نمیزنه

چ شوهر خوبی خوشبحالت من فرشام ۳۶۰۰ شانه ست هم نازکه هم سفیده ب شوهرم میگم قالیشویی خوب نمیشوره حا دا ...

عزیژم نگفتم دیگه فرش میشوره که😄😄😄یه پادری ساده رو هم نمیشوره. ولی چون به تمیزی حساسه منم بدنم یاری نمیکنه مجبوره کمک بده برای تمیزکردن هود و کابینت ها

جوش شیرین + سرکه + مایع 

لکه بر قوی و چربی زدا قوی 

سده عصای دستم 

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من ازکابینتاشروع کردم .ظرفارومیشورم وکابینتاروتمیزمیکنم  بعددوباره ظرفارومیچینم  بااینکه ...

من همیشه داخل مشما میذارم بعد داخل کابینت

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....