2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داخل فروشعله های روگازوچدن های گازازسیف کرمی استفاده میکنم 

اول همه جاشوباسیف تمیزمیکنم میذارم ۱ساعت بمونه بعدبادستمال نم ودستمال خشک تمیزمیکنم 

سیف کرمی واسه برق انداختن شیرآلات وسینک هم عالیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
فک نکنم اشپز خونت از من داغونتر باشه اینم عکسش😂😂

یااا خدا امیدوار شدم یکم 🤌😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
واجب كه نيست عزيزم انشاالله بعد به دنيا اومدن نى نى به خونه تكونى اساسى كن 

خیلی عمقی کار نمیکنم 

مثلا فرش و ...نشستم بیشتر گرد گیری و جارو 

ولی بازم سخته..

نکنیم حالم بده از یه طرفم برای زایمان مهمون زیاد میاد 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد
منم همه رو شکستم تا حتی سبد مسافرتیمو😂

دقیقا من سبد پیک نیکمو بردم تو حموم سابیدم در این حد😂😂😂

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

اصلا کلا بگویید که چکار هایی ایا برای خاته تگانی انجام بدیم؟؟یه ماه پیش فرشمو شستم...بوفه تمیز کزدم. ...

من بالای کابینتا روزنامه میذارم تاچربی نگیره. هرسال روزنامه قبلیارو برمیدارم چند‌منظوره میزنم هم کابینت هم سرامیک بالاش دوباره روزنامه جدید میذارم. هود رو اساسی تمیز میکنم. (یکساعت فقط هود) شداخل کابینتا تک تک خالی میکنم چند منظوره میزنم ودوباره سرجاش میذارم وظرفهایی که نیاز به شستن داره میشورم.خیلی ریزه کاری داره اشپزخونه

پارسا پسرمامان😍
نه منم کرم دارم😐😂😂😂😂

اووو خسته نباشیییی 😐😂❤️

کاش دنیا بهم یه دختر بده،که هرچی نداشتمو بهش بدم🤍،میخوام هرکی که نیستمو بهش بگم،کاش دنیا بهم یه دختر بده :)که بهش بگم چجوری محکم بره،میخوام بدون اجازه ی مرد نفس بکشه،میخوام پرنده هارو بدون قفس بکشه،میخوام فرشته نباشه ،خطا جزعی از زمینه،میخوام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه:)
منم هرماه تمیز کاری میکنم ولی الان واقعا وحشتناکه کل ظرفای تو کابینت خاک گرفته بخداااا

گرد وخاک که نیشینه هنیشه...اخه اسرافه...ظروفی که الان سریع کاریش نداریم وباز خاگ میگیره تا مهمون بیاد...الان بشوریم

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر

جرم دور شیر ظرفشویی رو‌با چی تمیز میکنید؟ سرکه و‌جوش شیرین نگید که کهیر میزنم🤕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تجربه اینکه با بچه سه ماهه دهنم‌سرویس شد بخدا😂 یه کابینت تمیز میکنم‌ بچم بیدار میشه  الان‌یه ...

منم با اینکه بچه کوچیک ندارم هفته پیش دقیقا از شنبه تا جمعه فقط آشپزخونه رو تمیز کردم😂😂

کلا تو کار کردن تنبلم یه کم کار می کنم باید کلی استراحت کنم😊

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
میگن که عید هنیشه گرد وخاکه..باز میشینه..

نه تااین حددیگه 😅معمولاگردوخاک روی مبل وفرش وپرده وشیشه هامیشینه نه وسایل توی کابینت 

ولی بعدازچندماه یا۱سال گردوخاک روی وسایل کابینت میشینه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤