2777
2789
عنوان

بچه ۱۸ ماهه

217 بازدید | 16 پست

اصلا ارتباط برقرار نمیکنه با بچه ها بازی نمیکنه مادرایی که بچشون همسنن تعجب میکنن میگن چرا اینجوریه  😔 

کسی بچش اینجوری بوده ؟ راهکاری دارین ؟ 

و اینکه با عمش خیلی جوره امکان داره چون اون زیاد باهاش بازی میکنه به بزرگا عادت کرده باشه ؟!

علامت غمگینو بردار حالمو بد کردی طفل معصوم خودت میخای عیب رو بجت بزاری

بسه بابا

خب بچس هنوز کشف نکرده متوجه نیس اه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

علامت غمگینو بردار حالمو بد کردی طفل معصوم خودت میخای عیب رو بجت بزاری بسه بابا خب بچس هنوز کشف نک ...

ممنونم که وقت گذاشتی جواب دادی من فقط نگرانم و خسته از قضاوت اطرافیان کاش یکم آروم تر بیان میکردی عزیزم ممنون

آره پسرمنم همینجور بود اصصصصصلا به بچه ها واکنش نشون نمیداد فقط بزرگا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
پیش خودمون خیلی اکتیوه و خیلی شادو شنگوله تا وقتی کسی بیاد ....

خوب پس مشکلی نداره اگر خواهر برادر نداره و تکه عادیه کم کم با بچه های همسن خودش رفت و آمد کنید تا یاد بگیره دوست بشه

بچه های منم با کوچیکترها کار ندارن با بزرگترا جور هستن هم سن هاشون رومیزنن یا نمیزارن به وسایلاشون ک ...

بچه من کلا انگار میترسه میچسبه به من میگه من اسباب بازیاشو بگیرم ازشون

ممنونم که وقت گذاشتی جواب دادی من فقط نگرانم و خسته از قضاوت اطرافیان کاش یکم آروم تر بیان میکردی عز ...

قربان شما

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان بهتره ؟  کار خاصی کردین ؟

الان ۴ونیم سالشه بازی میکنه با بچه ها کاری نکردم من

ولی همین الانشم بزرگترلرو ترجیح میده ب بچه ها ولی بچه ام ببینه بازی میکنه باهاش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
پیش خودمون خیلی اکتیوه و خیلی شادو شنگوله تا وقتی کسی بیاد ....

عزیزم پسر منم تا ۲ الی ۲ و نیم سالگی خیلی با بچه ها بازی نمیکرد خودش برا خودش بازی میکرد و کاری به کسی نداشت

اما دخترم اینطور نیست و همسن بچه ی شماست

هر بچه ای با بچه ی دیگه فرق داره و بیخود خودتو نگران نکن

اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز