2821
2789

سلام عزیزم.نعمتی هستم . مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی و پوست و مو 

ماسک انار برای پوست چرب هفته ای دوبار . برای پوست خشک هفته ای یکبار . روشن کننده پوسته . قبلش از ژل شستشو مناسب تیپ پوستی بعدش از مرطوب کننده تیپ پوستی و ضد آفتاب مناسب تیپ پوستی باید استفاده بشه

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اسکار جوش دارم کاش کامل خوب می شد..لیزر رفتم‌تا حدی خوب شد

جای اسکار با سرم ویتامین سی و پودر کلاژن خوب میشه همراه با روتین روزانه 

سلام عزیزم.نعمتی هستم . مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی و پوست و مو   ماسک انا ...

سلام ممنون از راهنماییتون

نمیدونستم انقد دنگو فنگ داره 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
سلام ممنون از راهنماییتون  نمیدونستم انقد دنگو فنگ داره

قربونت . اره عزیزم. نمیشه هر چیزیو سرخود زد . تیپ پوستی هر فرد فرق داره

[QUOTE=277197330]جای اسکار با سرم ویتامین سی و پودر کلاژن خوب میشه همراه با روتین روزانه  فرو ...

من به مشتری هام سرم ویتامین سی و پودر کلاژن و روتین دادم خوب شدن . باید سرم ویتامین سی هم استفاده کنی عزیزم . 

[QUOTE=277197330]جای اسکار با سرم ویتامین سی و پودر کلاژن خوب میشه همراه با روتین روزانه  فرو ...

من برند های دیگه رو نمیشناسم و کیفیتشون رو نمی‌دونم . ویتامین سی برن. بلک بری که حاوی سلول های بنیادی پودر کلاژن برند الن بیوتی. روتین روزانه هم باید ببینم تیپ پوستیتون چیه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز