2777
2789
عنوان

ازدواج

284 بازدید | 14 پست

خانواده ام باهام برای ازدواج راه نمیان خیلی هم مشورت گرفتم منتها راه به جایی نبرد مشورت ها میگن کار نداری از طرفی سربازی رو در پیش داری چه کارکنم دارم ارشد میخونم منتها این جلو راهمه آخه یک کوچولو احساساتی ام

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان که درآمد نداری چطوری میخای زن بگیری؟

کسی مدنظرته یا ن؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
بله مدنظر دارم

خب برو با خانوادش صحبت کن بگو من دخترتون رو میخام اگه نظر دختر خانم مثبته صبر کنه تا شما شرایط کار و سربازی رو فراهم کنی و بعد ازدواج کنید

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
خب برو با خانوادش صحبت کن بگو من دخترتون رو میخام اگه نظر دختر خانم مثبته صبر کنه تا شما شرایط کار و ...

مشکل اینه تو شهر خودم نیست

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
مشکل اینه تو شهر خودم نیست

خب اگه دوستش داشته باشی باید تا شهرشون بری 

2790
2778
2791
2779
2792