2777
2789
عنوان

جهیزیه😬

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 49 پست
ما صفر دا صدش به عهده دوماده🙂  من دوتا برادرامم که ازدواج کردن خودشون خونه خریدن جهیزیه خریدن ...

از اصقهان نگم که جهیزیه کامل با عروسه و همینطور سیسمونی  

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه باابام میگفت از. مد میفته یا خراب میشه بعد رو دستم میمونه، همون موقع عقد خریدیم، 

ولی اگ الان رو در نظر بگیریم، من باشم برای بچم خورد خورد میخرم چیزای تزیینی و کوچیکو وقتی به سنش رسید، چون واقعا همه چی وحشتناک گروون داره میشه، البته توکل به خدا کن، خداروزی رسونه

اگ مجردی یا عقدی، ذهنتو درگیرش نکن بسپر به خدا

خداگفته من در ظن و گمان بندگانم هستم، 

اگر امیدوار باشی مطمعن باش پولش از جایی که فکرشم نمیکنی میرسه، خدابزرگه

نه باابام میگفت از. مد میفته یا خراب میشه بعد رو دستم میمونه، همون موقع عقد خریدیم،  ولی اگ ال ...

عزیزم چیزای ساده بگیری قدیمی نمیشه ‌.مثلا ظرف چینی من سفید ساده برداشتم این ده سال دیگم قدیمی نمیشه یا پتو تک رنگ ساده .چون خودمم طرفدار چیزا ساده و شیک هستم

همه شهرها اکثرا با عروسه فکر کن داماد بره دنبال خرید پلوپز و سرویس کارد و چنگال وکتری قوری خنده داره ...

نه عزیزدل، این چیزارو ب داماد نمیگن😂

ما 6 تیکه رو داماد گرفت،، 7، 6تیکه بزرگو، (لباسشویی، یخچال، گاز فردار، 2 فرش، تی وی و میزش، سرویس چوب برای اتاق خواب، میزناهارخوری دونفره

البته شیربها و حنابندونو طلا نگرفتیم، طلا رو تو عقدنامه نوشتن، عقدم محضری و رستوران و شام و کیک بود