ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند تا از سوره ها و ایات قران که مربوط به باطل شدن سحر و جادو هست رو به تعداد مشخص میخونه ، ۱ ساعته باید گوش بدی ، هر چی چیز بد باشه رو از بین میبره حالا چشم زخم ، طلسم ، نفرین و .... به شدت هم قویه
بله دقیقا دفع انرژی منفیه چشم زخم هم ی جورایی همون انرژی منفیه
اخه از اون کسایی که از در و دیوار خونه شون اون علامت چشم زخم آویزون میکنن و فکر میکنن همه دارن حسودی زندگیشون میکنن،نیستم.
فقط بعضی آدما به نظرم وجودشون پر از زخم و انرژی منفیه حتی اگه بهت ضربه نزنن حالتو بد میکنن
اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو مینویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمیکنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻
بله دقیقا دفع انرژی منفیه چشم زخم هم ی جورایی همون انرژی منفیه
حتی ممکنه خودم یا همسرم گاهی فازمون منفی بشه.ربطی به چشم زدن دیگران هم نداشته باشه.
عود وشمع همیشه حالمو خوب میکنه
اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است🤍دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است🤍اکسیر من نه اینکه مرا شعر تازه نیست🤍من از تو مینویسم و این کیمیا کم است🤍🕊️😔🖤 پیروزجان فراموش نمیکنیم که در اوج روزهای تلخ و سخت،امید و شادی را برای ما به ارمغان آوردی...آرام بخواب پسر ایران😔🖤 آدما چیزی رو از تو باور میکنن که خودت در مورد خودت باور کردی پس تا میتونی خودتو قبول داشته باش و باورش کن💪🏻