2777
2789
عنوان

زخم معده

208 بازدید | 3 پست

سلام امروز رفتم دکتر اندوسکپی گرفتم گفتن زخم معده داری ،نگرانم ،دچساله این مشکلو دارم، هر داروی شیمیایی و طب سنتی بود خوردم توی این دو سال، از امپرازول و فاموتیدین گرفته تا شربت بارهنگ و...

هیچکدوم تاثیر نداشت، زخم معده باعث شده لاغری شدید بگیرم ،صورتم تیره شده زیر چشام گود و سیاهه،بیحالم

اصلا اعتماد بنفسم اومده پایین

بهم قرص داد بخورم گفت خوب میشی

بنظرتون چقدر زمان میبره درمان بشه؟

من یه۷ماهی کامل دارو خوردم با رژیم غذایی ،خوب شدم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه علائمتو بگی؟ از نظر ظاهری ضعیف نشده بودی؟ لاغری ناگهانی؟ بیحالی شدید؟ شکم درد داشتی ؟

بی حالی داشتم شکمم و معدمم خیلی درد میکرد خصوصا شبا گاهیم روز اینقد زیاد که نمیتونستم صاف وایسم سرپا همش خم شده بودم 

شروع کردم به خوردن دارو دیگه تموم شد 

ولی لاغری و ...نداشتم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️