بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نباید میگیرفتی حالا هم گرفتی دیگه مهم نی به هر حال سرمایس دو تومان بالا پایین حالا هفته آینده بازم میاد پایین ولی بازم دلار سه تومانی کجا و دلار پنجاه هزارتومانی کجا اقتصاد از این داغون تر
الان اره ضرر کردی .ولی در کل نه .منم چندوقت پیش گرمی ۱۴۸۵شده بود خریده بودم بعد دوهفته طلا رسید به یکودویست وخورده ای .الان بازم طلا رفته بالا .این پایین اومدنم مثل همونه
طلا بشه مثلا گرمی چهار تومان شما میتونی بازم بری بخری ؟؟؟حقوق ها کفایت میکنه به نظرت البته قطعا ممکن ...
من گفتم خوشحال میشم بره بالا؟شما الان از چی ناراحت شدی من ی ده تومنداشتم اونموقع النگو خریدم استفاده کنم .ب کسیم الان بخره یا تواوج بخره خورده نمیگیرم .مردم با زحمت پول جمع کردن میبینن پول نقد نمیتونن نگه دارن بفکرخرید افتادن ک ضرر نکنن ایناییم ک الان خریدن مطمعنم از متوسطه هم پایین ترن ک ریسک پولشونو کردن پولشون بی ارزش نشه