2777
2789
عنوان

ضرر کردیم؟؟

325 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها  ما پریروز سکه گرفتیم ۳۱ میلیون  الان سکه و دلار اومدن پایبن. دلار شده ۵۴ و سکه ۲۹ تومن.

بنظرتون ضرر کردیم؟ باید پولو نگه میداشتیم؟

میگن برا تامین کسری بودجه گرون کردن  قراره بیاد پایین.   ینی چقد میاد بنطرتون؟   ضرر کردیم؟؟

دیگه وقتی تو اوج رفتی طلا خریدی نباید به فکر ضرر تو کوتاه مدت باشی..باید واسه بلند مدت روش سرمایه گذاری کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خبرت خیلی خوب بود انشالله بیاد پایین 

خیلی از جوونا ناراحت بودند یکیش خودم 

نگران نباش شاید ضرر کنی اما در جاهای دیگه سود میکنی مثل هزینه  خورد و خوراک  مثل خیلی چیزا 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
آخه دختر خوب تو گرونی موقع خرید ؟ طلا سکه‌ اینطور نیست بگی ۱ یا۲ ماه سود کنم حداقل ۱یا۲سال باید بزار ...

والا میگفتن گرونتر قرارع شه

البته منم احتمال خیلی زیاد نگه میدارم  نمیخام زود استفاده کنم

نباید میگیرفتی حالا هم گرفتی دیگه مهم نی به هر حال سرمایس دو تومان بالا پایین حالا هفته آینده بازم میاد پایین ولی بازم دلار سه تومانی کجا و دلار پنجاه هزارتومانی کجا اقتصاد از این داغون تر 

الان اره ضرر کردی .ولی در کل نه .منم چندوقت پیش گرمی ۱۴۸۵شده بود خریده بودم بعد دوهفته طلا رسید به یک‌و‌دویست و‌خورده ای .الان بازم طلا رفته بالا .این پایین اومدنم مثل همونه

الان اره ضرر کردی .ولی در کل نه .منم چندوقت پیش گرمی ۱۴۸۵شده بود خریده بودم بعد دوهفته طلا رسید به ی ...

طلا بشه مثلا گرمی چهار تومان شما میتونی بازم بری بخری ؟؟؟حقوق ها کفایت میکنه به نظرت البته قطعا ممکنه شما از قشر کارمند یا حقوق بگیر نباشی 

طلا بشه مثلا گرمی چهار تومان شما میتونی بازم بری بخری ؟؟؟حقوق ها کفایت میکنه به نظرت البته قطعا ممکن ...

من گفتم خوشحال میشم بره بالا؟شما الان از چی ناراحت شدی من ی ده تومن‌داشتم اونموقع النگو خریدم استفاده کنم .ب کسیم الان بخره یا تواوج بخره خورده نمیگیرم .مردم با زحمت پول جمع کردن میبینن پول نقد نمیتونن نگه دارن بفکرخرید افتادن ک ضرر نکنن ایناییم ک الان خریدن مطمعنم از متوسطه هم پایین ترن ک ریسک پولشونو کردن  پولشون بی ارزش نشه 

عزیزم من نوشتم تو خوشحال شدی رفته بالا ؟؟؟؟

ن عزیزم ولی شما میگی بره بالا باز میتونی بخری؟ولی این بنده خدا خریده جهت سرمایه گذاری گفتم ناراحت نباشه .چیزیه ک خریده دست مانیست مطمعنن میره بالا