2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 60 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ایطور نیست اصلا عزیزم معذرت میخوام رو بیضش چند تا حالت جوش گوشتی  گرد با حالت سر صاف دیدم که ...

دیگع اگع خودش میگه از بچگی داشته شاید مهم نیست 

خیلی استرس داری به دکتر زنان بگو

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دیگع اگع خودش میگه از بچگی داشته شاید مهم نیست  خیلی استرس داری به دکتر زنان بگو

ا

بیخیالش میشم اگر چیزی بوده باشه تو این هشت سال اثرشو گذاشته و لی اگر مهم بود سال اول منم علائم داشتم حتما

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاقی بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

نه من شوهرم یه زایده هایی داشت دوتا دکتر عکسشو دیدن گفتن زگیل بعد ازمایش که داد منفی بود منم ازمایش ...

سلام عزیزم میشه اگه پیامم دیدی جواب بدی اون زائده که برای شوهرتون زده بود چه شکلی و چه رنگی بود هنوزم هست یا از بین رفت ؟

من یکسری ضایعه تو ناحیه تناسلی داشتم پیش دکتر زنان رفتم دکتر عاطفه نظری ایشون گفتن که زگیل و برام اون ناخیه هارو کرایو کرد و داروهای تقویت ایمنی دادن بهم خداروشکر چند ماهی هست که دیگه برنگشته ضایعه ها

سلام عزیزم میشه اگه پیامم دیدی جواب بدی اون زائده که برای شوهرتون زده بود چه شکلی و چه رنگی بود هنوز ...

سلام حالت رگه های برجسته هست رفت دکتر متخصص اورولوژی گفت واسه گرماست و زگیل نیست اینا

طب سنتی افلاطون درمان زگیل تناسلی با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروی گیاهی شماره تماس 09179170344 ارسال دارو به کل ایران با پست سفارشی

ببین من خودم ۶سال نمیدونستم

اصلا نهفته بود

یکی از دوستام رفته بود پیش دکتری به اسم سینا صفایی توی اقدسیه

اصلا نهفته بود هیچ چیزی نبود که ما بفهمیم هست

ازمایش نوشت

رفتیم دادیم

فهمیدیم داشته و نهفته بوده

خیلییی سخت بود اصلا اوضاع ریخته بودبهم

ولی با واکسن و دارو ها و لیزری که کردیم بعد دوباره آزمایش دادن رفع شده بود

شانس ما خفیف بود

ولی خدایی کارش درسته

یه سر برو پیشش