2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من به یک نکته کلیدی پی بردم، و واقعا در چند مورد از اطرافیان دیدم، مردی که واقعا زنی رو بخواد و اون زن تمام ویژگی هایی که اون مرد از یک زن انتظار داره..... رو دارا باشه،  باااااااور کن هر خطایی اون خانوم انجام بده ، در انتها اون مرد کوتاه میاد و باز با اون خانم کنار میاد، چون دوسش داره و به هیچ قیمتی حاضرنیست از دستش بده، شاید یه مدت دلخور و حتی دلشکسته بشه، اما فقط برای یه مدت کوتاه و باز یه جوری دنبال دلیل میگرده که حق رو به زنش بده و در ذهنش اون رو ببخشه، من دیدم خیانت رو مرد بخشیده....حالا خودت بسنج ببین این آقا چقدر شما رو می خواسته، به حرفها و رفتارهای قبلش به دور از احساس فکر کن، 

منم با عشقم بینمون شکرابه، وقتی سرد میشه خیلی اذیت میشم ی هفته هم طول میکشه تا بهترشه اصلا محلم نمیز ...

من بلاک کرد ولی با اکانت دیگه ام پیام دادم دلش طاقت نیاورد جوابمو داد

تازه دیدیم همو به تغییرات توجه کرد وگریه کردیم ساعتی که بهش هدیه داد دستش بود

من بلاک کرد ولی با اکانت دیگه ام پیام دادم دلش طاقت نیاورد جوابمو داد تازه دیدیم همو به تغییرات توج ...

منو بلاک کرد ک فقط زنگش نزنم چون اگ زنگ بزنم جواب نده همینجور هییی زنگ میزنم😂سرکار ک هست میگه آبرومو میبری واسه همین بلاک کرد، اما توی تلگرام هستش خیلی ازم ناراحته نمیدونم چجوری از دلش دربیارم کاش میشد زنگش بزنم 

ببین من به یک نکته کلیدی پی بردم، و واقعا در چند مورد از اطرافیان دیدم، مردی که واقعا زنی رو بخواد و ...

دوستم داره دیروز دیدمش

حتی گریه کرد

بهم گفت چه لاغر شدی این مدلی سایه نمیزدی قبلا

ولی حرفای بدی زدم خودشم مقصربود

چندبار دیگه هم اتفاق افتاد ولی بخشید

ولی اینسری له شده غرورش نمیدونم چیکارکنم🥲

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 46 دقیقه پیش
2791