2777
2789

مدام پیام دادن

مدام احوال گرفتن

مدام ابراز عشق کردن

خیلی مسخره ست برام

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

زیادی تو دسترس نباشی و محبت بیش از حد نکنی همونقد ک اون برات وقت گذاشت تو هم همون‌جوری وقت بزار هرچیزی ک بیش از اندازه باشه آدمو دلزده میکنه

♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چقدر بیشتر ب ری نی ب طرف طرف بیشتر وابسته میشه 

طبق تجربه دوستان 😐🤷‍♀️

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
مدام پیام دادن مدام احوال گرفتن مدام ابراز عشق کردن خیلی مسخره ست برام

مثلا بنظرت اگ بگه زنگ میزنم ولی نزنه و اینو بش تذکرداده باشم که چرااینه اخلاقت ایجوری ینی اویزونی؟ 

مثلا بنظرت اگ بگه زنگ میزنم ولی نزنه و اینو بش تذکرداده باشم که چرااینه اخلاقت ایجوری ینی اویزونی؟&n ...

کلا پسرا نباید بهشون بگی چرا بهم زنگ نزدی یا چرا توجه نکردی

باید بی اعتنایی کنی بهش تا ادب شه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
مثلا بنظرت اگ بگه زنگ میزنم ولی نزنه و اینو بش تذکرداده باشم که چرااینه اخلاقت ایجوری ینی اویزونی؟&n ...

خب بهتره ک‌نگی اگ خودش بخواد میزنگه من خودم یبار بگم دفعه دوم طرف رعایت نکنه دیگه نمیگم

♥️یا الله تو هستی در قلبم تا ابد♥️دخترکوردم💪
کلا پسرا نباید بهشون بگی چرا بهم زنگ نزدی یا چرا توجه نکردی باید بی اعتنایی کنی بهش تا ادب شه

اخه همش مینداخت گردن من ک خبرنمگیری ایندفعه با مدرک بش ثابت کردم خودش بی معرفته و بهش گفتم ک بدونه اگ زنگ نزدم دلیل دارم

مثلا اگ بش بگم چرا زنگ نمیزنی تذکر بدم بش بازم میشه اویزون بودن؟ 

آره گدایی داشتنشوپیشش می‌کنی.دلت تنگ میشه به روت نیارتوام نسبت به زنگ وپیام و....اون بی تفاوت باش.بزاراون به زبون بیاره وازت درخواست زنگ زدن کنه نه شما....اینطورچیزاخیلی مسایل کوچیکه ولی من دیدم بعضیاباهمین مسایل کوچیک دقت میکنن وجایگاهشونومحکم میکنن.اینم بگم بعضی مرداخودشونوبیخیال جلوه میدن ولی انقدبراشون مهمه که کی پیش قدم میشه در آینده میگن توهمش دم من بودی که باهات حرف بزنم و....

آره گدایی داشتنشوپیشش می‌کنی.دلت تنگ میشه به روت نیارتوام نسبت به زنگ وپیام و....اون بی تفاوت باش.بز ...

اخه اونم میگه مثلا اره زنگ نزدی درحالیکه مقصرخودشه مثلا میگه زنگ میزنم دیگ نمیزنه.. اینبار گفتم اخلاقتودرست کن وگرنه اگ زنگ نزدم بدون الکی نگو بمن ک زنگ نمیزنم مثلا میگه اره تو بزن اصلا نباید بگی چ اتفاقی برام افتاده 

اخه اونم میگه مثلا اره زنگ نزدی درحالیکه مقصرخودشه مثلا میگه زنگ میزنم دیگ نمیزنه.. اینبار گفتم اخلا ...

واچه عجیب.اون دست پیشومیگیره پس نیفته...اونجوری میگه که توچیزی نگی.چقدزرنگه

واچه عجیب.اون دست پیشومیگیره پس نیفته...اونجوری میگه که توچیزی نگی.چقدزرنگه

خیلی عجیبه مثلا میگه رسیدم زنگ میزنم بعد نمیزنه بعدش میگه خب تو نباید بگی چ اتفاقی افتاده برا من.. خسته شدم از این رفتارش اونروز گفتم توهین میشه به ادم یا تو رابطه هستی یا نیستی چراانقد الکی میگی دیگ عمدن بش گفتم ک اگ زنگ نزدم بدونه دیگ نمیدونم درسته یا نه