2777
2789

برای ترمیم تا کی وقت هست؟ 

ما که نظام قدیم بودیم و پیش دانشگاهی کلا 4 تا درس نهایی بوده ما همونا و فقط باید ترمیم کنیم؟ یا بقیه درسا هم باید باشن 

دینی ادبیات فیزیک زیست اینا فقط نهایی بوده آیا ممکنه بیان سوابق نهایی سوم هم برای ما تاثیر بدن؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم نظام قدیمم 

اگر دیپلمت برای سال ۸۴ به بعده؛ میتونی ترمیم شرکت کنی یانه یعنی اختیاریه اگر هم شرکت نکنی همون نمره قبلی ها رو در نظر میگیرن    (اگر تو همون رشته بازم میخوای کنکور بدی.اگر میخوای تغییر رشته بدی فرق داره)

مثلا من نظام قدیم تجربی بودم الانم میخوام تجربی کنکور بدم.چون از ۸۴ به بعد سوم و پیش نهایی داشتیم اونا رو تاثیر میدن،ولی اگر نمره ها پایین باشه یکبار فرصت ترمیم داریم..

زمان هم هر شهر فرق میکنه هر چه زودتر اقدام کن برای ثبت نام 

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
چون ما تو نظام جدید مدرک تحصیلی نداریم درواقع🥴این چیزیه که به من گفتن حالا خواستی خودتم سوال کن از ...

نه از سال ۸۴ به بعد نمرات نهایی رو تاثیر میدن اونا که باید سابقه ایجاد کنن کسایی هستن که ۸۴ به قبل دیپلم گرفتن

من فارغ التحصیل سال ۹۶ام به من اینطوری گفتن 

منم ۹۶ ..😁

تو سایت های مشاوره ای اینطور گفتن که ۸۴ به بعد سابقه دارن همونا تاثیر دارن

ولی ۸۴ به قبل باید سابقه کامل ایجاد کنن .

مثلا برای ما لازم نیست سلامت و بهداشته چیه .اون دو تا رو امتحان بدیم

آهان حالا خداکنه اینطوری باشه دوتاعم دوتاست🤣

اره واقعا...بعد این نمرات بیست هم باشه خوبه ولی تاثیر کنکور خیلی زیاد تر از ایناست..چون تو کنکور اگر الان بری تاپیک بچه های کنکوری رو ببینی میبینی درصد ها خیلی بالا نیست و تاثیر درصد بالا خیلی زیادتره.بازم سعی میکنیم امتحان نهایی ها رو هم خوب بدیم

منم ۹۶ ..😁 تو سایت های مشاوره ای اینطور گفتن که ۸۴ به بعد سابقه دارن همونا تاثیر دارن ولی ۸۴ به ق ...

عزیزم ینی برای ما نهایی های سوم و پیش هر دو تاثیر دارن؟ 

من نه بهمن رفتم بهم گفتن برو بابا تو خیلی هولی برو فروردین بیا 🤣

حالا شهر ما تا اخر بهمن بوده زمانش.الان کلی میرم و میام تا اسم بنویسم.. میگن جا نداریم دیگه...ولی تا ثبت نام نکنن ولشون نمیکنم