2777
2789

سلام عزیزان روز خوش

من پرستار اتاق عملم و تو کلینیک جراحی زیبایی کار میکنم

پی وی پیام بدین تا از مشاوره رایگان آخر سال جراح های ما استفاده کنید

✨🤍love me like you do

ممنون

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ک تو اتاق عملین بینی گوشتی واقعا عملش چطوره؟ ارزش داره بری زیر تیغ جراحی؟ 

قطعا که از بینی قبلی تون بهتر میشه ولی باید فرم بینی تون بررسی شه اول ببینیم قابل جراحی هست یا نه 

✨🤍love me like you do

عزیزم من ی ماهه عمل کردم اما خیللللی ورم دارم هم دماغم هم صورتم مخصوصا اون سمتی که انحراف داشت 

چیکار کنم کمتر بشه ورمم اصلا چسبو باز میکنم ناامید میشم از شدت ورم اون حفره ای که ورم بیشتری داره پایین تر دیده میشه 

اینا طبیعیه؟

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم من ی ماهه عمل کردم اما خیللللی ورم دارم هم دماغم هم صورتم مخصوصا اون سمتی که انحراف داشت  ...

عزیزم فعلا زوده برای قضاوت بینی تازه بعد یک سال فرم اصلی خودشو نشون میده

✨🤍love me like you do
عزیزم من ی ماهه عمل کردم اما خیللللی ورم دارم هم دماغم هم صورتم مخصوصا اون سمتی که انحراف داشت  ...

فکرکنم بستگی به دماغت داره و کاری که دکتر روش کرده ولی معمولا طبیعیه. تو هم تازه عمل کردی نکران نباش

فکرکنم بستگی به دماغت داره و کاری که دکتر روش کرده ولی معمولا طبیعیه. تو هم تازه عمل کردی نکران نباش

من انحراف خیلی شدید داشتم جوری که حفره بسته شده بود اون سمتی که انحراف داشتم ورمش بیشتر و حفره اش ی میل پایین تر 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛