2777
2789
عنوان

یعنی کروناس؟

227 بازدید | 25 پست

سلام دوستان تقریبا ۵,روزه مریض شدم علائمم سرفه درد قفسه سینه و تب  . سرفه هام تک توک بود ولی امروز شدیدشده چون از خونمون اهمیت نمیدن دکتر نمیبرن.  برداشتم قرص ازیترو خوردم . زرد چوبه امتحان کردم .کندر خوردم. عناب شربت سرفه اب پیاز ولی همچنان فرقی نکرده نگرانم یعنی ریه هام درگیر شده؟ چیکار کنم راه حل خونگی بگین که جواب بده خسته شدم

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا دکتر نیستیم ولی اگه ۵ روزه تب داری حتما باید بری دکتر خب اونم قطعا چرک خشک‌کن میده ممکنه حتی ...

دکتر نمیبرن😔خود درمانی میکنم دعام کنید مرسی

اگه ازیترو شروع کردی قطع نکن دوره شو تموم‌کن

اره از امروز شروع کردم خداکنه خوب شم استرس دارم بار اولمم نیس دو بار هم قبلا گرفتم خیلی اذیت شدم میترسم ریه م اخر سر مشکل دار شه

اره از امروز شروع کردم خداکنه خوب شم استرس دارم بار اولمم نیس دو بار هم قبلا گرفتم خیلی اذیت شدم میت ...

نترس عزیزم منم چند سری گرفتم اتفاقا درد قفسه سینه هم داشتم

خودت اصلا نمیتونی بری؟راهی نیس ینی

احتمال زیاد کروناست منم گرفتم گلو درد و سینه درد داشتم مخصوصا موقع سرفه خیلی سینم درد میکرد و تنگی نفس داشتم و خوب شدم اما هنوز تک و توک سرفه میکنم و از سینم خلط میاد

بخند تا دنیا به روت بخده  

خودمختار ازیترونخور... برو دکتر یا اگه نمیتونی از طریق اسنپ دکتر انلاین ویزیت شو

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
نترس عزیزم منم چند سری گرفتم اتفاقا درد قفسه سینه هم داشتم خودت اصلا نمیتونی بری؟راهی نیس ینی

نه من تو روستا زندگی میکنم اینجا دکتر نیس نیم ساعت تا شهر راهه وسیله همون ماشین هم خودمون نداریم . واس همین مجبورم تو خونه خودمو درمان کنم