2777
2789
عنوان

سلام ظهرتون بخیر بیکارای سابت

104 بازدید | 26 پست

چیکارمیکنین بیکارا ناهارچی دارین 

من که سرم درد میکنه 

ناهترم درست نکردم😪هرکسی درست کرده واسه منم پست کنه 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که فعلا اینجا میچرخم خونم انگار بم ترکیده حال ندارم خونه تکونی نکردم 😔😔😔😔🫣😭😭😭

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من که فعلا اینجا میچرخم خونم انگار بم ترکیده حال ندارم خونه تکونی نکردم 😔😔😔😔🫣😭😭😭

خداروشکر من دیشب اینکارای خونه رو انجام دادم 😁

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

خداروشکر من دیشب اینکارای خونه رو انجام دادم 😁

خوشبحالت 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

من کابیتتارو ریختم دستمال کشیدم

زیر لباسشویی و یخچالم تمیز کردم ناهارم الویه گذاشتم فرشارو جمع کردم بدم قالیشویی😮‍💨

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝
بلندشو بایه چیزی محکم کمرتو ببند و جمع کن 

الان یه ساعت میخوام پاشم پاشدنم نمیاد😂😂😂🤕

من کابیتتارو ریختم دستمال کشیدم زیر لباسشویی و یخچالم تمیز کردم ناهارم الویه گذاشتم فرشارو جمع کردم ...

🥴این همه کارو انجام دادی؟منو بکشن خیلی کارکنم کابینتامو تمیز میکنم

الان یه ساعت میخوام پاشم پاشدنم نمیاد😂😂😂🤕

لعنت به شیطون

کلی کار دارم 

ولی لعنتی آب قطع شده اعصابم داره خورد میشه 

فکر کنم ایراد از پمپ آب هست وگرنه هیچ وقت مشکل قطعی آب نداشتیم 😤😥

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

لعنت به شیطون

😂😂😂😂😂

🥴این همه کارو انجام دادی؟منو بکشن خیلی کارکنم کابینتامو تمیز میکنم

😂😂اخ زیاد کار نداشتن

هردوهفته دستی میکشم بهشون مرتب بودن

الان دیگ ریختم تمیزز شدن😁

دلمان روشن است به اتفاقات خوب در راه مانده...🍃🤍دختر شمالی🌊کارشناسی حسابداری👩‍🎓متاهل🫂💝