2777
2789
عنوان

کسی میتونه یع نامه رسمی بنویسه؟؟

584 بازدید | 11 پست

برای داداشم میخوایم درخواست کار بنویسیم ولی نمیتونم قلمبه سلمبه جمله یندی کنم ــ... امام جمعه گفته یه درخواست بنویس بیار ببینم کجا ها نیاز ب نیرو دارن  ... 

شوهرم بلده ولی الان خونه نیست

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید یه رزومه از داداشت بنویسی همراه درخواست بدی اینجوری بهتره

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
باید یه رزومه از داداشت بنویسی همراه درخواست بدی اینجوری بهتره

جمله بندی درخواست رو نمیتونم درست در بیارم ترک هم هستیم یکم فارسی رو خوب نمیتونیم جمله بندی کنیم🤣🤣

با سلام و احترام

امام جمعه محترم .....
بدینوسیله پیرو صحبتهای حضوری جهت همکاری و اشتغال اسنجانب   به پیوست مشخصات و سوابق شغلی خود (رزومه) خود را برای اعلام آمادگی جهت همکاری تقدیم می دارم.
امیدوارم ویژگی های اینجانب از جمله ، تحصیل در رشته …………… و گذراندن دوره های ……. و ….. و ….. ، داشتن مهارت های ارتباطی قوی ، اعتماد به نفس بالا و اشتیاق به یادگیری مداوم و به روز نمودن اطلاعات شغلی، مورد توجه آن مدیران محترم قرار گیرد و فرصتی را فراهم سازد تا بتوانم خواست ها و خدمات مورد نظر آنشرکتها را برآورده سازم.

ضمن آرزوی توفیق و بهروزی برای جنابعالی ، از وقتی که به بررسی رزومه اینجانب اختصاص می دهید تشکر نموده و آمادگی خود را جهت حضور در آن شرکت / اداره برای ارائه سایر اطلاعاتی که لازم باشد و آشنایی بیشتر اعلام می دارم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
با سلام و احترام امام جمعه محترم ..... بدینوسیله پیرو صحبتهای حضوری جهت همکاری و اشتغال اسنجانب &nb ...

متن رسمی میخوای اینه 

ولی اگه متن عامیانه  و‌محاوره ای میخوای باید شرایط زندگی ات را بگی

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
متن رسمی میخوای اینه  ولی اگه متن عامیانه  و‌محاوره ای میخوای باید شرایط زندگی ات را ب ...

خالم نوشته بود اینجانت فلانی با مشخصات.......... جویای کار هستک و از جنابعانی درخواست مساعدت دارم... یا همچین چیزی ولی حس کردیم خیلی سادس

با سلام و احترامامام جمعه محترم .....بدینوسیله پیرو صحبتهای حضوری جهت همکاری و اشتغال اسنجانب به پ ...

سلام عزیزم منم یه نامه اداری میخوام بنویسم برای حذف و اضافه درس تو دانشگاه میتونی کمکم کنی؟