2777
2789
عنوان

غصه های من

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست
سلام ابجی...از مشاوره کمک بگیر چند ما توی زندگی شما نیستم خارج گود هستیم اما مشاور راحتر میتونه کم ...

این چ راهکاری همش میدین این خانم تو خرجای زندگیش مونده چطوری جلسه ای ۶۰۰ پول مشاور بده تازه بیمه هم پوشش نمیده 

خآنم محترم اول پست رو بخون میگه با شوهرم مشکل دارم دهن بین هست.فاصله گرفته از ایشون..خرجشون کم میاد

از شوهرم خیلی وقته دیگه انتظار ندارم عزیزم خودمسعی میکنم تنهایی بزرگشون کنم ولی بت این همه تلاش واقعا به جایی نمیرسم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین مشکلش دهن بین بودنش هست خیلی زیاد عاشق هم بودیم مثلا بیشتر شبها جاریم و مادر و خواهرش زنگ ن ...

عزیزممم حیلی حق داری درکت میکنم .خیلی سخته اینطور زندگی کردن که شوهر تنها بره عجب خانواده شوهری داری .واقعا آدم میمونه امیدوارم مشکلت حل بشه .با شوهرت صحبت کن بگو برا چی تنها میری مگه من همسرت نیستم

عزیزممم حیلی حق داری درکت میکنم .خیلی سخته اینطور زندگی کردن که شوهر تنها بره عجب خانواده شوهری داری ...

از صحبت گذشته گلم، مرسی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اره من دارم میرم جلسه ای ۵۰۰ خیلی کمر شکنه بخاطر خجالت بچم .هی روزگار 

واقعا هرکسی نمیتونه این هزینه رو بده ابن خانم کلا دو تومن در ماه داره سه جلسه در ماه بره مشاور چطوری زندگی کنه

این چ راهکاری همش میدین این خانم تو خرجای زندگیش مونده چطوری جلسه ای ۶۰۰ پول مشاور بده تازه بیمه هم ...

خآنم میشه لطفا پست رو بخونی..‌.... نوشته با شوهرم مشکل دارم....این خانم رفته دو نیم داده  بینی اش رو عمل کرده...واجب بوده؟؟؟؟ یا حل کردن مشکلش با شوهرش

از شوهرم خیلی وقته دیگه انتظار ندارم عزیزم خودمسعی میکنم تنهایی بزرگشون کنم ولی بت این همه تلاش واقع ...

درکت میکنم ابجی...اما ناامید نشو...میگی امسال اینطوری شده ...حتما دلیل روشنی داره که باید پیدا کنی...باید کمک بگیری...وگرنه خودت اذیت میشی...کم میاری ابجی

خآنم محترم اول پست رو بخون میگه با شوهرم مشکل دارم دهن بین هست.فاصله گرفته از ایشون..خرجشون کم میاد

مگه من فقط نیاز مالیشونو خوندم؟

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
شما میگی تو این وضعشون چرا پیشنهاد مشاوره میدی...پس چیکار کنت...چطوری رابطه اش رو با شوهرش بهتر کنه. ...

عزیزم ایشون اومدن درد و دل و عنوانشونم زدن غصه های من.منظورش فقط شوهرش نیس.حالا شما پیشنهادی دادی منم گفتم براش مقدور نیس.

دیگ نمیدونم چطور میتونه .انشالله ک اموزش پرورش استخدام شه.یا اگه توانشو داره و همسرش هم میاد برن پیش مشاور ک با توجه ب مشکلش باید چندین جلسه برن ک میلیونی باید خرج کنه اخرش معلوم نیس شوهرش عوض شه یا نشه

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین
عزیزم ایشون اومدن درد و دل و عنوانشونم زدن غصه های من.منظورش فقط شوهرش نیس.حالا شما پیشنهادی دادی من ...

حق با شماس ابجی جان...اما مشکل اصلی که خودشون هم اشاره کردن...دوری و قهر همسرشون هست..میگه اگه باشه و سال‌های قیل بهتر بود..الان تنهایی باید بچه هاش رو به دندون بگیره