2777
2789

میشه بگید سایز دوربین کولونوسکوپی چقدره ؟

و اینکه اگه کسی بخواد بدون بیهوشی کولونوسکوپی بده خیلی اذیت میشه ؟دردش قابل تحمل هست یا نه ؟

از همه کسایی که کولونوسکوپی میدن نمونه میگیرن میفرستن آزمایشگاه یا فقط افرادی که مشکل دارن ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بدون بیهوشی نرو 

من دوبار بدون بیهوشی رفتم در حد مرگ رفتم کجا درحد تحمله 

سری سوم دکترمو عوض کردم با ۱۰دقیقه بیهوشی کارشو انجام داد عالی هم بود 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

سلام من چندین سال پیش بدون بیهوشی انجام دادم .قابل تحمل هست .درد که نداره یه حس مشمئز کننده بهت دست می ده.اگه روده پلیپ داشته باشه می فرستم نمونه برداری که اونم مسئله خطرناکی نیست.نگران نباش اصلا.

من انجام دادم ولی با بی هوشی 

به نظرم برای راحتی بیمار و پزشک بیهوش میکنن البته بی هوشی سطحیه یه ربع یا بیشتر

نمیدونم منظور از اندازه دوربین چیه ولی به نظرم خیلی بایدکوچیک باشه که وارد کولون میشه

فکر نکنم بدون بی هوشی درد داشته باشه 

نمونش یادم نیس گرفته یا نه چن سال پیش انجام دادم

سلام من چندین سال پیش بدون بیهوشی انجام دادم .قابل تحمل هست .درد که نداره یه حس مشمئز کننده بهت دست ...

عزیزم برا مادرم میپرسم پس یعنی دردش در حدیه که بتونه تحمل کنه ؟آخه من دیدم همه با یه برگه از آزمایشگاه میومدن گفتن کولونوسکوپی دادیم ازمون نمونه فرستاده آزمایشگاه خیلیاشونم پولیپ نداشتن تعجب کردم چرا از همه نمونه گرفت ؟میخواستم بدونم فقط باید از مشکل دارا نمونه بگیرن یا از همه ؟