2777
2789
عنوان

قفل شدیم😶😶😶

163 بازدید | 7 پست

خونه مون رو گذاشتیم واسه فروش ، محله مون خیلی داغونه و خونه هم قدیمیه ، هر مشتری میاد پسند میکنه ولی میره و ناپدید میشه ، از یه طرف قصد ازدواج دارم ولی اصلا خاستگار نمیاد یا بهمون میگن یه روز میایم واسه اشنایی ولی میرن و اونا هم نا پدید میشن ، واسه کار هر چی ازمون میدم قبول نمیشم ، کار های دیگه رو هم در خواست میدم قبولم نمیکنن 

کلا قفل شدیم انگار هیچ اتفاقی نمیفته ، دلم یه تغییر میخواد واقعا خسته م ، کلی دعا و قران هم خوندم اصلا هیچی به هیچی 😐😐😐😐 بعید میدونم طلسم باشه چون هر چی بود تا الان باید باطل میشد 🥺🥺

چله سوره حشر بردار‌. برای فروش خونه ما جواب داد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهنیتتو عوض کن 

تفکارتتو مثبت کن 

ارتعاش خوب بفرسه به کائنات 

روزانه شکر گذاری کن برای اینکه کار دلخواهتو جور کردی،برای اینکه خواستگارای تاپ با شرایط دلخواهتو داری، برای اینکه خونتون فروش داره 

و باایمان و باور قلبی شکرگذاریاتو انجام بده جوری که انگار الان همشونو داری 

و میبینی که شرایط درست میشه 

مشکلت فقط منفی بودنه برای همینه دعاهام روت بی تاثیر بوده

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤