2777
2789
هیچکاری لازم نیست

مامانت هم باشمازندگی میکنه دیگه عزیزم نظرش مهمه این کار نکن درضمن واقعاحوصله میخواددلبستگی کاذب میاره مراقبت میخواد البته خوب بیماری وکثیفی های ثابت شده پزشکی هم داره دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه نیستش حیاط داریم

حوصله ت به رسیدگیش میرسه؟ سگ ها چون باهوشن خیلی رسیدگی عاطفی میخوان بازی میخوان پیاده روی میخوان چک چند ماه یکبار دارن از لحاظ تغذیه هم فقط غذای خشک نیست باید غذای مخصوص بپزی براش

عه  فک نکنم مرغ عشق کثیف باشه

همه موجودات سختی نگهداری و رسیدگی دارن

حمام و نظافت و غذا و واکسن و...

زبون بسته رو باید بلد باشی

ما خیلی سگ دوس داریم اما اپارتمان نشینیم واقعا بی فرهنگیه سگ نگهداریم،همسایه هامون دارن و خیلی آزارمون میدن

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
مگه دروغ گفته😒

نجس اون آدمای دروغگو و حرومخوارن، اونایی ک کسی جز خودشون مهم نیس براشون و هر آزار و اذیتی بتونن ب بقیه میرسونن. 

ن این موجود بی آزار و وفادار و صاحباشون. 

اگه یکم مطالعه داشتن ایشون، اینقد وقیحانه حرف نمیزدن، و شمام پشتشو نمیگرفتی. 

الانم نمیخام تاپیک این بنده خدا تعطیل بشه، سکوت میکنم در جواب امثال شما

خجالت بکش .چطوری میتونی انقدر وقیح نظر بدی؟؟؟

وقیح؟خدا گفته سگ نجسه شما میگی نه؟درضمن اینقد دلتون برا سگ میسوزه و‌دوس دارید بیاریدازشون نگه داری کنید و حامی حیوانات باشید (البته شما فقط حامی سگ و‌گربه هستین )بجاش یه طفل معصوم از پرورشگاه تقبل کنید ثواب داره 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
وقیح؟خدا گفته سگ نجسه شما میگی نه؟درضمن اینقد دلتون برا سگ میسوزه و‌دوس دارید بیاریدازشون نگه داری ک ...

تو مگه خدا رو دیدی یا شنیدی که اینو گفته باشه؟

یا تو آیه یا قرآن گفته کجا گفته؟؟؟؟

سگ از وقتی دزد رو رسوا کرد نجس خونده شد.🤦‍♀️🤦‍♀️

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
وقیح؟خدا گفته سگ نجسه شما میگی نه؟درضمن اینقد دلتون برا سگ میسوزه و‌دوس دارید بیاریدازشون نگه داری ک ...

چرت و پرت نگو .جوگیر هم نشو .قسمت اخر حرفشو بخون .من اصلا سگ و گربه نگه نمیدارم .ولی خیلیا اینجا دارن .این کاربر همه داره میگه همه اونایی که نکه میدارن نجسن .شما هم لازم نکرده تکلیف کنی کی چکار کنه .