2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارکه گلم چشم و دلت روشن شادیت رو سهیم شدی اشک تو چشام جمع شد ایشالا ۹ماه دیگ بسلامت بغلش کنی 🌺🤲

ممنون من دارم خواب مبینم بقران دوس ندارم بلند بشم

توروقران برام دعا کنیدددددددد همچی خوب باشع

ممنون من دارم خواب مبینم بقران دوس ندارم بلند بشم توروقران برام دعا کنیدددددددد همچی خوب باشع

خواب نیست عزیزم ببین از حالا چقدر پررنگ وجودشو اعلام کرده ماشالله 😍 از اونا میشه ک از سرو کول بابا مامانش بالا میره رو تخت بپربپر میکنه اووووه چ لحظه هایی بسازه برات تا دوسالگیش ک شیرین ترین بخش خردسالیه 

ب امیدخدا ب سلامت بدنیا بیاد خدا ب تموم خانومایی ک اینجا هستن و آرزو دارن این لحظه رو قسمت کنه 🤲🌺

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
خواب نیست عزیزم ببین از حالا چقدر پررنگ وجودشو اعلام کرده ماشالله 😍 از اونا میشه ک از سرو کول بابا ...

ممنونم مهربون خوش قلبک انشالله توام سهم دل مهربونتو بگیری

برام دعا کن 

جانم بگو اجی 

همونطور که برام دعا کردی باردار شدم همونطورم دم این اذان دعا کم پسزم سالم باشع انتیم بالا بودع قرارع چن روز دیگع امنیو بشم دارم دیوونه میشم کارع ده روزم گریع و فقط التماس بخداست دعام کن 

همونطور که برام دعا کردی باردار شدم همونطورم دم این اذان دعا کم پسزم سالم باشع انتیم بالا بودع قرارع ...

عزیزم ب امیدخدااا ک چیزی نیست نگران نباش اصلا 

استرس نداشته باش خدا بزرگه فکرای منفی نکن فداتشم 

حتما خبرشو بده ... 

محتاجم ب دعا ولی خیالت راحت تموم حرفام باهاش تا خبرشو بدی التماس برای سلامتیه خودتو و فندق کوچولوته نگران نباش دلم اصلا شور نزد و روشنه ک چیزی نیست 😍😘

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
2790
2823
2791
2779
2792