2821
2789
عنوان

ماشین شارژی

244 بازدید | 10 پست

سلام تو تهران جایی هست ماشین شارژی کرایه بده ی مدت بیاربم خونه؟ 

ی پیج تو اینس تا هست ک اسباب بازی کرایه میده دو هفته امامتسفانه باطری ماشینشون خراب شده. ی همچین حالتی میخوام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم داشتم سرچ میکردم خیلی گرون شده دوست دارم واسه بچم بخرم باباش میگه به درد نمیخوره 

پسر من موتور چهار چرخ شارژی داره یکسره سوار میشه تو خونه

خیلی دوسش داره

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
منم داشتم سرچ میکردم خیلی گرون شده دوست دارم واسه بچم بخرم باباش میگه به درد نمیخوره  

واقعاهم بدرد نمیخوره منم  یه سالگی پسرم‌خریدم باور کن یه بار سوار شد بعد خواستم بفروشمش‌ گفتم بزارم یادگاری  بمونه‌دیگه موند تا الان پسرم‌۱۱سالشه هنوز دارمش ‌نو نو مثل روز اول

بقول یکی از کاربرا موتور  بخر‌بهتره ماشین بزرگ و جاگیره نصف اتاق پسرمو گرفته ما خوزستانیم اگه بزارم  انبارم تابستون به حالت مواد اولیش برمیگرده🤣🤣

به نظرم تو دیوار همین درخواستو بزن بلاخره اونایی که تمایل دارند اجاره بدن تماس میگیرند

در سایت تعمیر ماشین شارژی بچه های آفتاب می تونید درباره ماشین شارژی موتور شارژی اسکوتر شارژی بخونید و همه چیزو دربارشون بدونید
یا اینکه اگر خواستید نو بخرید 

یا تعمیرات رو بدید که انجام بدن 

یا قطعات شون رو بخرید تا کودک دلبندتون بتونه کلی کیف کنه