منم قدم ۱۶۷ وزنم ۹۸ اخرین بار خیلی دوست دارم وزنم بیارم پایین میشه بگی چیکار کردی من همسرم مش ...
کار خاصی نمیخواد خواهر . ورزش هوازی روزانه.فقط نون سنگک و بربری بخور (لواش و ماکارونی و رشته و آرد سفید نخور). چای رو فقط کمرنگ بخور . لبنیات(بخاطر لاکتوز ) و قند و شکر رو حذف کن کلا. کربوهیدرات هم محدود کن.اگه بتونی بجای برنج ، گندم بخورید که طبعش هم گرمه بهتره برات
اذیت نشدین؟ راضی بودین؟ موفقیت ای وی اف به چه عواملی بستگی داره البته عواملی که دست خودمون باشه؟
من کلا ادم بردباریم ولی اعتراف میکنم اگه اینبتر نمیشد خیلی کم میوردم .اره خیلی ب نظرم سختا خصوصا از لحاظ روحی واون ۱۴روز انتظار .امپولا یی ک برامن تا ماه پنجم طول داد دکتر بعد شیاف شد .دوبارشو پیشه ی نفر بودم برای باره سوم پیشه ی دکتر دیگه .دکتر خیلی دقیق .کاردرست .با اولین انتقال گرفت .شوهرم لوله هاشو بسته بود .اسپرم نرمان دو درصد داشت گاهی اسپرماش صفر وگاهی بیشتر .با شکست کرومزمی ۴۶درصد .معجزه شد
خدا حفظش کنه براتون🤩 جسارتا چند سالتون بود که اقدام کردید؟ بنظرتون درسته که میگن سن خیلی خیلی موثره؟چند روز بعد از تخمک کشی انتقال دادن براتون؟جنسیت هم خودتون انتخاب کردین؟