2777
2789
عنوان

خانما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 42 پست
شوهرم پس فردا میخواد بره یه جایی که نباید بذارم بره... به هیچ صراطی مستقیم نیست که بفهمه... مجبورم ...

کارت اشتباهه جواب خدا رو چی میدی ؟؟نمخوایی جایی بره باهاش حرف بزن بگو دوسندارم بری اگه بری منو دوست نداری و فلان بهمان اینکاری که تو بکنی در واقع  دوسش نداریو مخوای اذیت بشه ولی اونجا نره عزیز جداشی بهتره تا بدبختو اینطور کنی

شوهرم پس فردا میخواد بره یه جایی که نباید بذارم بره... به هیچ صراطی مستقیم نیست که بفهمه... مجبورم ...

آقااااا شوهر منم پس فردا میخواد بره جایی ک من نمیخوام بره، نکنه آشنایی؟؟ 😬😬😬

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب شر میشه که بعدا بفهمه

چحوری میفهمه؟؟

اگه طعم نده قرص یا پودر چجوری میخواد ثابت کنه؟؟

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
چحوری میفهمه؟؟ اگه طعم نده قرص یا پودر چجوری میخواد ثابت کنه؟؟

عزیزم فقط بدون ک 8 ساعت بعد اثر میکنه قرص مگه اینکه خیلی بهش بدی

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه 
 کارت اشتباهه جواب خدا رو چی میدی ؟؟نمخوایی جایی بره باهاش حرف بزن بگو دوسندارم بری اگه بری منو ...

میدونم کارم اشتباهه..

ولی چیکار کنم وقتی حتی با زبون خوش و التماس هم نمیفهمه؟؟؟

مجبورم..

هیچ راهی نداشته برام 

بخاطر بچه م نمیتونم ازش جدابشم

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
آقااااا شوهر منم پس فردا میخواد بره جایی ک من نمیخوام بره، نکنه آشنایی؟؟ 😬😬😬

خب فقط همین مونده بود آشنا پیدا کنم تو نینی سایت لو برم،🤣😭

میدونم کارم اشتباهه.. ولی چیکار کنم وقتی حتی با زبون خوش و التماس هم نمیفهمه؟؟؟ مجبورم.. هیچ راهی ...

بمیرم برا دل ما زنا 

کاش میتونستم نزدیکت بودم بغلت میکردم بهت ارامش میدادم 

میدونی منم ازدواج کردم  تقصیر مردا نیست تقصیر تربیتشونه خدا لعنت کنه. مادرپدری که یاد ندادن که الان بزرگ شدن هیچی نمیفهمن دگ 

کاش همه حرف حق رو قبول مکردن،،،میتونی بگی کجا مخواد بره و تو نمخوای بره؟

بمیرم برا دل ما زنا  کاش میتونستم نزدیکت بودم بغلت میکردم بهت ارامش میدادم  میدونی منم ا ...

مرسی عزیزم...

قربون محبتت

خیلییی سخته..

بخاطر بچه م مجبورم...

خلاصه ش اینه که میخواد بره جایی که قشنگ دشمن شاد میشم...😭