2777
2789
عنوان

بارداری...

87 بازدید | 7 پست

سلام دوستان،سه ماه اقدام بودم تا اینکه ۲۴دی مثبت شدم خونریزی افتادم دکتر گفت سقط شده و بارداری شیمیایی بوده عدد بتام اومد پایین و تموم(اسباب کشی داشتم فشار اومد بهم ).هفت روزم خونریزی داشتم و پاک شدم،بهمن ماه هم سر وقت پریود شدم و پاک شدم،از همون خونریزی سقط تا الان هرروز قطره ویتاگنوس خوردم و عرق رازیانه و ژل رویال و یدوفولیک ،تخم هویج توی پریودیم،کپسول اهن فرامکس و...

خیلی به خودم رسیدم.به همسرمم همینطور،

هفت روز دیگه تخمک گذاریمه،میخوام اقدام کنم،طاقت ندارم صبر کنم ماه بعد.

سه شنبه هفته بعد وقت سونو دارم تا شرایطمو چک کنم.انپازه فولیکولام چک کنم و ضخامت رحم رو.

شما جای من بودین اقدام میکردین؟

خیر.... من سقط کردم سزارین شدم ... دکتر بهم گفت سقط هر مدلی باشه بدن رو داغون می‌کنه یعنی از زایمان هم بذاره واسه بدن... بهم گفت ۶ ماه بعد اقدام کن  اگر باردار شدی باید سقط کنی حواست باشه .... 

خیر.... من سقط کردم سزارین شدم ... دکتر بهم گفت سقط هر مدلی باشه بدن رو داغون می‌کنه یعنی از زایمان ...

دکتر من اصلا اینجوری نگفت!!

تازه گفت انجمن پزشکی بی الملل الان میگن ماه بارداریت هرچقدر بوده و سقط شده به همون مقدار ماه باید جلوگیری کنی!

برای من کلا سو هفته از لقاحم گذشته بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر من اصلا اینجوری نگفت!! تازه گفت انجمن پزشکی بی الملل الان میگن ماه بارداریت هرچقدر بوده و سقط ...

اها درسته ... والا نمی‌دونم هر دکتری چیزی میگه... اما اینکه آدم هر مقدار ماه بارداریش باشه سقط بشه واقعا بدن میپوکه از درون... تا بخواد جون بگیره و خودشو بسازه چند ماه زمان می‌بره ، حالا شما فک کن باردار بشی همون لحظه... بدنی که هنوز جون نگرفته و خودش رو درست نکرده توش لقاح صورت بگیره و بخواد ی جنین رو نگه داره .... اصلا نمیشه ... چون بارداری خودش ی بدن فوق العاده اماده و از همه لحاظ اکی میخواد نه بدنی که هنوز ۱ ماه ازسقطش نگذشته و جونی ندارن....ای چیزی که گفتم از لحاظ عقلانی که فک کنی گفتم. حالا باز خودت می‌دونی...

اها درسته ... والا نمی‌دونم هر دکتری چیزی میگه... اما اینکه آدم هر مقدار ماه بارداریش باشه سقط بشه و ...

من ۲۴دی سقط شد ،الان۱۰ اسفندیم،منم ۱۶اسفند تخمکذاریمه،تا باردار بشم میشه ۲۰اسفند مثلا،بازم من هفته بعد سونو میدم ،اگر شرایط خوب بود اقدام میکنم به امید خدا.ممنونم عزیزم😍

من ۲۴دی سقط شد ،الان۱۰ اسفندیم،منم ۱۶اسفند تخمکذاریمه،تا باردار بشم میشه ۲۰اسفند مثلا،بازم من هفته ب ...

ازه حتما سونو بده عزیزم ، ایشالا که باردار میشی... می‌دونم حالت بده الان فقط با اومدن بچه دلت آروم میگیره درکت میکنم خودم تو همین حس و حالم با این تفاسیر که من ۹ ماه گذشته.... ۶ ماه بخاطر سزارین صبر کردم.... ۳ ماهه ام اقدامم نشده هنوز... تنبلی دارم....ایشالا ی نی نی تپل و خوشکل صحیح و سالم خدا بهت هدیه بده