2777
2789
عنوان

عشق

195 بازدید | 12 پست

خدایی پر از درده ولی شیرینه 

حالا عشق ادما هیچی 

خونمون ۶۰ متره ولی با عشق زندگی میکنیم 

زندکیمون پر ازمانعه  ولی میگذردنیم

بچه هم نداریم ولی بازم شکر میکنیم.. سرماه حقوق کامل میره   زجر میکشیم ولی میگذرونیم . مهمون بخاد بیاد میگیم نییسیم😆 مسافرت نمیریم چون دنگی هستش با دوستان پول نداریم اخه😃 . ولی نمیدونم چرا باسختیاش باز عشق میکنم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وقتی میگم پول همیشه اولویت نیس منو مسخره میکنن که اسکلم و چیزی نمیدونم. دقیییقا منظورم یه همچین فضاییه ایشالله بمونین واسه هم❤

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...

پول مهمه خیلی هم مهمه

ولی حقیقتش این چیزی رو که تو الان تو زندگیت داری یعنی آرامش رو نمیشه با میلیاردها پول هم بری بازار بخری .محبت و عشق رو نمیشه بخری ...انشالله همیشه خوشبختیت روی ریل قطار حرکت کنه❤

الله❤

😍😍😍😍😍😍

منم کلی زندگیو کیف میکنم بدون دلیل ها !

یا بهتر بگم با نعمت های خیلی خیلی بزرگ اما ریز 

مثل گل هایی ک دارم ...هوای روزای آفتابی هوای روزای بارونی ...صدای گنجشک که صبحا میشنوم و...

نه عشق کافی نیست عزیزدل

طرف اومد به من پیشنهاد داد

عصانیتای وحشتناک داشتا یعنی دیوانه میشد واقعا تو این حالت یکم بی ادبم میشد و رفتارش طوری بود که انتقام میگرفت

یه بارم بحث کتک و اینا شد گفتم سر تیر طلاق برگشت گفت زندگی سختیاش زیاده باید تحملت زیاد باشه

با اینکه هنوزم دوستش دارم ولی انتخابش نمیکنم

نامبرده ابان ماهی بود

نه عشق کافی نیست عزیزدل طرف اومد به من پیشنهاد داد عصانیتای وحشتناک داشتا یعنی دیوانه میشد واقعا ت ...

خب بایددعاشق باشه نه روان پریش.

سختیای زندکی ادمارو تغییر میده 

ولی نبباید عادت کنه 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
خب بایددعاشق باشه نه روان پریش. سختیای زندکی ادمارو تغییر میده  ولی نبباید عادت کنه

ایشون یه عاشق روان پریش بودن

تا جایی که میگفت بری با کسه دیگه اول تو رو میکشم هم خودمو هم اون یارو رو

وقتی دعوا نداشتیم خوب بودا ولی امان از وقتی عصبی میشد

جدای از این از لحاظ دینی و شرعی هم هم فکر نبودیم 

این بود که با اینکه هنوزم دوسش دارم ولی سعی دارم فراموشش کنم