2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین اتفاق سال ۹۹ برای منم افتاد.گفتن بدون دلیل.همزمان با من یکی از آشناها هم همین طور شد.دکترم گفت سه ماه بعد اقدام کن.من یک سال بعد اقدام کردم  و چقدر استرس داشتم.فقط میتونم بگم که شما نگران نباااااشید اصلا و ابدا.چند ماه استراحت کنید .انشالله سال دیگه یه نی نی خوشگل و سالم دارید.

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊

فقط من دو ماه قبل از اقدام رفتم زیر نظر پزشک.چند تا قرص ویتامین خوردم و برای احتیاط شوهرم‌آزمایش اسپرم داد که همه جوانب رو بسنجن.

وزن ۳۰ مهر(۶۱کیلو).۷ آبان(۶۰کیلو).۱۴آبان (۵۹کیلو).۲۱ آبان(۵۸ کیلو).۲۵ آبان(۵۷کیلو).۷ آذر(۵۶کیلو).پیش به سوی ۵۲ کیلو😊
آشنا تون چی بارداری بعدی سالم بود براش؟

بله.بچه های هردوتامون شش ماهشونه.

فقط من دو ماه قبل از اقدام رفتم زیر نظر پزشک.چند تا قرص ویتامین خوردم و برای احتیاط شوهرم‌آزمایش اسپ ...

منم همین کارو میکنم اصلا نفهمیدم چی شد همش درد داشتم 

منم همین کارو میکنم اصلا نفهمیدم چی شد همش درد داشتم 

منم خوب بودم.یه دفعه به خونریزی افتادم

الهی خدا حفظشون کنه 

الان لینک یه تاپیک رو براتون میفرستم.کاری که گفته بود رو انجام دادم.توکلم رو بیشتر کرد