2777
2789

حس میکنم خواهرشوهرم فکر میکنه من وسایلشو برمیدارم اخه   سوار ماشینش شده بودم کیف خواهرشوهرم عقب بودمنم عقب نشسته بودم چون صندلی جلو  مادرشوهرم بود  بعد  ی لحظه هنگام رانندگی سرشو برگردوند نگا کرد...  یا مثلا یبار رفته بودیم خونشون  لباسامو عوض کردم اومدم بگزارم روی چوب لباسی اتاق.  سریع اومد باهام داخل اتاق یا مثلا هردفعه میان بمن میکن فلان چیزمو گم کردم ندیدی   یا دخترش میگه فلان چیزمو داخل اتاق  همسر من گم کرده  .. خیلی حس بدی بهم دست میده اخه مگه من دزدم😔😢 خداروشکر نه عقده دارم نه همسرم برام کم میزاره نه نیاز دارم  .. خواهش میکنم کامنت بگذارید اینم بگم نمیخام دعوا راه بندازم  سراین موضوع فقد اگ باز بمن گفتن فلان چیزم گم شده ندیدی ی جواب بااحترام و معنی دار بهم بدید ممنون😔   البته من قبلش واگذار میکنم به خدا🌷 راه حل بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم  اخه چجور ب شوهرم بیام بگم حتما میگه اشتباه میکنی  باورش نمیشه

این دیگه مشکل شوهرته ک باور می‌کنه یا ن...الان مهم خودتی ک اینو متوجه شدی 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

نمیتونم  اخه چجور ب شوهرم بیام بگم حتما میگه اشتباه میکنی  باورش نمیشه

قطع ارتباط اگه نمیتونی حتما دوباره ازت پرسیدن یا همونو که پست قبلی گفتم بگو یا باخنده بگو باور کنید من ندیدم و برنداشتم میخوای بیای کیفمو بگردی اگه گفتن این چه حرفیه بگو بار چندمه وقتی میام وسیلهاتون گم میشن شوخی کردم گفتم کیفموبگردین