2777
2789
عنوان

ژل لب

140 بازدید | 9 پست

سلام دخترا

ممکنه ژل لب یه طرفش جذب بشه فقط. مثلا نیم سانت یک سانت گوشه لب پایین

من از دیروز صبح دیدم وقتی حرف میزنم حرف سینم میزنه یا درحال خنده یه کلماتی رو سختمه بگم😐😐تو آینه دقت کردم دیدم یه طرف گوشه لب پایینم باریک شده انگار اصلا ژل نداره. ژل رو تازه نزدما. قدیمیه. و شاید وسط لبمم یه ذره اومده بالا. نمیدونم ولله. شانسم دم عیده همه جا شلوغه. دکترم برا یکشنبه بهم نوبت داده

کسی چیزی در این مورد میدونه؟ 

اعصابم خرد شده ولله

همکارم میگه شاید داره تجزیه میشه و گوشه لبت باید یه کم بزنه

اما خب من یه حروف یا کلماتی رو نمیتونم انگار درست بگم. مث سین. مرسی.دقیقا

انگار لبم کشیده میشه همین طرفی که باریکه

🙄🙄🙄🙄

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پاژ چیه؟ بار سوم بود. ولی لب پایینم از سه سال پیش حجمش کم نشد. انگاربرج 5 فقط وسطشو 2دهم سی سی زد&nb ...

خوب پس یعنی سه سال پیش زدی؟ 

پس پاژ نبوده ( رده ی اول ژل ها که سالها بعد عوارضش مشخص شد🤦) 

جای نگرانی نیست .. شاید ضربه خورده .. یا بلکه هم بخشی از لب ژل بیشتری جذب شده .. باید بری پیش پزشک اون ناحیه رو دومرتبه تزریق کنی . 

بچه ها لطفا اگه نمیدونین چی شده یا احتمال خاصی نمیدین حداقل ته دل ادمو خالی نکنین. امیدوارم همه نیان بگن وای چرا تزریق کردی، من از این کارا نمیکنم و.... 

جاهای دیگه رو نمیدونم اما من اهوازم. تو مناطقی که من رفت و آمد دارم همه دخترا و زنای جوون کلی تزریق دارن و اصلا وای وای و این حرفا نداره کسی

پس الکی انرژی منفی و ترس تزریق نکنین بهم😅