یه تیر کشیدن تو پهلو چپ احتمالا تخمدان چپ و یه درد از ناحیه واژن که کشیده میشه تا کشاله ران ... یک روز از پریود گذشته.. پریود اغلب نامنظم.. آخرین بار سنو کیست نداشتم... این درد رو کسی تجربه کرده؟ میشه آدم باردار باشه ؟ این درده همیشه قبل پریودی هست
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
[QUOTE=277090662]منم اتفاقا وقتی پریودم این علائمو دارم گاهی البته دکتر نرفتم باردارم که صددرصد نیستم فکر میکردم از ..
الان یک ساله اینجوریه.... قبلا اینجوری نبود
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.