2777
2789
عنوان

شهرک خرازی

3005 بازدید | 8 پست

شهرک خرازی، یکی از مناطق مسکونی شمالی شهر تهران است که در حومه شهر واقع شده است. این شهرک از نظر امکانات و خدمات شهری، یکی از محبوب‌ترین مکان‌های زندگی در تهران است و همواره توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است.

در این مقاله، قصد داریم به بررسی ویژگی‌های شهرک خرازی و امکاناتی که این منطقه برای ساکنین خود فراهم کرده است، بپردازیم.

۱- ویژگی‌های شهرک خرازی:

شهرک خرازی، یکی از مناطق مسکونی شمالی شهر تهران است و دارای تنوع زیادی در معماری ساختمان‌هایش است. این شهرک در حد فاصل بین دو کوه البرز واقع شده است و دارای اقلیمی معتدل و خنک است.

۲- امکانات شهرک خرازی:

شهرک خرازی، امکانات و خدمات شهری بسیار خوبی را برای ساکنین خود فراهم کرده است. این امکانات عبارتند از:

۱- خدمات بهداشتی و درمانی: در شهرک خرازی، بیمارستان‌های مجهزی وجود دارد که به ساکنین منطقه خدمات درمانی را ارائه می‌دهند.

۲- فضای سبز: شهرک خرازی دارای فضای سبز بسیار زیبا و پر از انواع گیاهان است که می‌تواند به عنوان یکی از جاذبه‌های تفریحی برای ساکنین و بازدیدکنندگان این منطقه محسوب شود.

۳- امکانات ورزشی: شهرک خرازی دارای امکانات ورزشی خوبی است که می‌تواند برای افرادی که به سلامتی خود اهمیت می‌دهند، جذاب باشد.

سعی کردیم در متن بالا سه ویژگی از این شهرک را برای شما عزیزان بازگو کنیم!

من یکسال اینجا زندگی‌کردم خونه تقریبا خوبه و دلباز.اما وقتی راه میری خونه میلرزه. صدای عطسه زدن همسایه بغلیت رو میشنوی به شدت دیوار ها نازک هست یه جورایی که هیچ راز شخصی با همسایه هات نداری بالایی هم وقتی راه میره انگار زلزله اومده میلرزه خونه. شارژ ساختمان هم زیاد هست 

من یکسال اینجا زندگی‌کردم خونه تقریبا خوبه و دلباز.اما وقتی راه میری خونه میلرزه. صدای عطسه زدن همسا ...

سلام منظور همون برج های سپاهه انتهای همت؟ همه بلوک هاش اینجوریه ؟ شما کدوم بلوک بودید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه ساکن هستم از همه نظر عالی امنیت بالایی داره که مهمترین چیز هست .

تره بار مدرسه درمانگاه داروخانه دو تا فروشگاه افق کوروش کارواش مکانیکی عابر بانک و.....تجاری های پایین برج ها فعال هست عملا هر چیزی که فکر کنی هست تو شهرک ...

دسترسی به اتوبان‌ها عالی فاصله تا مترو ده دقیقه البته مترو داخل شهرک در حال راه اندازی هست.

خلاصه فرصت عالی برای سرمایه گذاری و دارای آینده ای درخشان....ویو عالی و دلباز

من یکسال اینجا زندگی‌کردم خونه تقریبا خوبه و دلباز.اما وقتی راه میری خونه میلرزه. صدای عطسه زدن همسا ...

واااا چطور ممکنه ما اصلا سر و صدایی حس نمی‌کنیم ....

در ساخت این واحدها رعایت فاصله ی بین واحدها به همین منظور لحاظ شده و کاملا سکوت هست ما که واقعا راضی هستیم از همه لحاظ امکانات و فضاسازی به سرعت و تبدیل شدن به یک محله  مهمترین آن امنیت شهرک .....

واااا چطور ممکنه ما اصلا سر و صدایی حس نمی‌کنیم ....در ساخت این واحدها رعایت فاصله ی بین واحدها به ه ...

حتما فروشنده هستی . اتفاقا توی گروه های شهرک هستم اغلب میگن معایب رو نگید که منطقمون خراب نشه . قیمتش پایین نیاد. من واقعیتش رو گفتم دوسال اینجا زندگی کردم هر روز مدیریت بودم بخاطر اینکه همسایه بغلیم یا موزیک میزاشت یا همش با همسرش دعوا میکرد و انگار اتاق خوابش، توی خونه ما بود. بالایی هم یه بار بچش دویید اشکهای لوستر افتاد پایین .شانس آوردم زیرش نبودم .

به هر حال بخاطر پیشگیری از زلزله و خرابی کمتر ، برجها رو به این شکل سبک میسازن که خسارت کمتر داشته باشه . البته اشخاصی که فرزند دارن چون خودشون سروصدای زیادی دارن شاید این موارد براشون مهم نباشه

من به شخصه ساکن هستم از همه نظر عالی امنیت بالایی داره که مهمترین چیز هست .تره بار مدرسه درمانگاه دا ...

شما توی دوتا تاپیک مختلف عینا همین جملات رو تکرار کردید . ببخشید ولی احساس میکنم فروشنده هستید و دارید بازارگرمی میکنید

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!