2777
2789
عنوان

سرخ کن

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 66 پست
خواهش میکنم عزیزم ، ببخشید ۹۲۰۰ بود اشتباه تایپی بود. مدلش هست... قیمتش حدودا الان ۶ تومن باید باشه

ببخشید ی سوال دیگ

مثلا تو دیوار دیدم کسایی ک‌اصلا استفاده نکردن میخوان بفروشن

مدلش خیلی خیلی قدیمیه

بعد زده مثلا ۱میلیون ۳۰۰

فیلیپس

این از اوناس ک خیلی روغن نیازه؟

یعنی جدیدا با قدیمیا فرق داره؟

خوبم به خوبی تو🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید ی سوال دیگ مثلا تو دیوار دیدم کسایی ک‌اصلا استفاده نکردن میخوان بفروشن مدلش خیلی خیلی قدیمی ...

عزیزم عکسش میفرستی تا بهت بگم؟؟؟ آخه مامان جونم سال های اول خریده  قدیمی هست ظاهرش اما کاراییش دقیقا با مال من یکیه 

منکه سر خرید جهازم میخواستم بخرم هی فروشنده گف باید توش و پر روغن کنی اصن این رژیمیا نبود ک الان ...

اینطور که دوستان گفتن و توی گوگل خوندم فک کنم باید فیلیپس بخریم.

نوشته فیلپس اصل.بعد رو دستگاه نوشته مولینکس😤😤😤😤😤😤😤😤

عزیزم اینا ازاین روغنی قدیمی ها هست که روغن زیاد میخواست... این بدون روغن ها دقت کنی دستگیره سبدش پایینه... چرا؟ چون بالاش المنت هست و فن .. هوای گرم المنت رو با سرعت بالا به واسطه فن از بالا و پایین به مواد مورد نظر میخوره و سرخ می‌کنه... اما این قدیمی ها دستگیره سبدش بالاست چون تو روغن باید غوطه ور بشه... آره اشتباه هم آگهی زده بنده خدا 

ینی در کل سرخ کنای قدیمی با الان هیچ فرقی نداره؟ انقد میگفتن یه گالن روغن میخواد و این داستانا😑😐

بابا قدیمی ها بیشتر آدم چربی می‌گرفت باید دو لیتر روغن میریختی توش... تا سرخ بشه اما لامصب ترد ترد میشدااا.... الان جدید ها با المنت هست 

عزیزم اینا ازاین روغنی قدیمی ها هست که روغن زیاد میخواست... این بدون روغن ها دقت کنی دستگیره سبدش پا ...

اره متوجه شدم

زمانی ک منم میخواستم جهاز بخرم همینا بود.رژیمی ها تازه اومده.یکی دوساله

خوبم به خوبی تو🌱
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز