2789
عنوان

علت تب بچه 😭

192 بازدید | 8 پست

دیشب گفتمتون ک توغذای بچم ریزشیشه ریخته بود حالیم نشده قاشق ک گذاشتم دهنش چشمم خورده بشقابش خودم حس میکنم چیزی توقاشق نبود دستم زدم دهنش چیزی پیداکردم امروطظهرتب کردیسریاگفتن اگرم خورده باش دفع میشه ممکنه این تب به اون ربط داشته باش علائم سرماخوردگی هم نداره فقط تب

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من غذا پختم گذاشتم ماکروفر پنیرپیتزاش اب بشه ظرفش خورد شد دیگه حیف غذا بود با شیشه ریز شده خوردیم زنده ایم😑🤦🏼‍♀️ فکر نکنم چیزی بشه

هدیه امام زمانم به من پسرمه♥️

من غذا پختم گذاشتم ماکروفر پنیرپیتزاش اب بشه ظرفش خورد شد دیگه حیف غذا بود با شیشه ریز شده خوردیم زن ...

وای عزیزم چقدر خندبدم از تهه دل 😂😂😂😂کاش مثل شماها تو سایت زیاد باشه بخندونه مارو خدا خیرت بده از تهه دل خندیدم😅😂😂

زندگی هیچ وقت به وفق مرادم نبود.....    
تب داره چه ربطی به شیشه خورده داره  من دخترم سه روز تب داشت روز چها۱رم علایم سرماخوردگی نمایان ...

آخ خیلی نگرانم دودلم شوهرم میگف خورده باشه هم آنقدری بودک دفع میشه گفتم نکنه مشکلی براش ایجادکرد

آخ خیلی نگرانم دودلم شوهرم میگف خورده باشه هم آنقدری بودک دفع میشه گفتم نکنه مشکلی براش ایجادکرد

الان چطوره 

من دخترم بوفه افتاد روش شیشه ای بود شیشه خورد شد من نمیدونم دیگه رفت تو بدنش یا نه 

دکتر گفت مشکلی نداره

سالها دویدمو نرسیدم 💔