2777
2789
عنوان

شقاق مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3372 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واین که حواست باشه یبوست نگیری...اگه یبوست بگیری استفاده دارو هیچ نتیجه ای نداره

اصلا خوشم‌نمیاد ملین استفاده کنم میگم‌یهوو رودم تنبل میشه یبوست بشم شربت لاکتولوز میخورم اونم ک فقط دلپیچه میاره 

من هم شقاق داشتم هم بواسیر...زخم من خیلی داخل بود دوماه از کار و زندگی افتادم آخرشم مجبور شدم عمل کر ...

خیلی درد بدی من تازه ۲۲ سالمه همسرم میگه تو بخوای حامله شی کلی اذیتت میکنه 

هایله سیاه رو از داروخونه بگیر آسیاب کن بکن تو کپسول شبی سه تا کپسول بخور یبوستت کامل برطرف میشه...روده هم بهش عادت نمیکنه...من بیست روز خوردم بعد از بیت روز یبوستم کامل از بین رفت

هایله سیاه رو از داروخونه بگیر آسیاب کن بکن تو کپسول شبی سه تا کپسول بخور یبوستت کامل برطرف میشه...ر ...

حتما گلم مرسی بابت راهنماییات .من یه روحیه حساسی دارم‌ک نگو الان بخاطر همین شقاق ک زیادم حاد نیس افسردگی گرفتم فقط گریه میکنم 

عزیزم درکت میکنم...اتفاقا منم افسردگی گرفتم امیدوارم هیچکس ای درد رو نکشه...خیلی درد بدیه....به اندا ...

واقعا آره من تازه عقد کردم اونم بعد ۵ سال عشق و عاشقی تا اومدیم لذت وصالو بکشیم درد معدم شروع شده یه ماه تمام درگیر دکتر و اندوسکوپی و ...بودیم که خداروشکر فقط اسید معدم زیاده و مشکل خاصی نیس ولی بیچاره شوهرم همش نگران بود الانم ک شقاق و یبوست داره اذیت میکنم واقعا دیگه دام میسوزه برا شوهرم

از یه طرف نگران حرف خانواده همسرم ...

انقد دلم گرفته ک پرگویی کردم عزیزم شرمنده