باروون_بهاری مدیر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3557 عنوان دلم خیلی گرفته بچها | مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست واقعا ظرفیت این همه غم و درد و ندارم میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع) 1401/12/09 | 22:47 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lhyutfx عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 678 سلام به همه عزیزان خوبید شبتون به شادی باشه خدا جونم همیشه پشتو پناهم باش
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9701 هر چی ک دوست داری بگو بغض گلومو گرفته بخدا هرچی دعا کنم نمیشه به همه اماما توسل کردم دریغ از یک نگاه به خدا توسل کردم .خسته شدم از نگاهای دیگران خستمبا گریه دارم برات مینویسم میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
باروون_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3557 بغض گلومو گرفته بخدا هرچی دعا کنم نمیشه به همه اماما توسل کردم دریغ از یک نگاه ... درست میشه گلم.منم دلم گرفته ولی میدونم ک درست میشهغیر از این خ عجیبه میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
moalem_ عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2044 اخی عزیزم چرا نمیدونم .مشکل خاصی نداریم ولی همش دلم میگیره جدیدا و غصه دار میشم البته مسائل مالی بیشتر تاثیر داشتن در شکل گیریش ولی الان دیگه این حالتا مونده روم کلا انگار نا امید شدم
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9701 درست میشه گلم.منم دلم گرفته ولی میدونم ک درست میشه غیر از این خ عجیبه کی دیگه کل عمرم همینطوری گذشت میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
باروون_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3557 نمیدونم .مشکل خاصی نداریم ولی همش دلم میگیره جدیدا و غصه دار میشم البته مسائل مالی بیشتر تاثیر داشتن ... درست میشه گلم.منم دلم گرفته ولی میدونم ک درست میشهغیر از این خ عجیبه میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
کیک_دانمارکی عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 9701 میشه واسم نی نی یار تگ کنید میخوام برم کاش بمیرم راحت شم میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
moalem_ عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2044 درست میشه گلم.منم دلم گرفته ولی میدونم ک درست میشه غیر از این خ عجیبه امیدوارم برای همه درست بشه هرچی میخوان
باروون_بهاری مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3557 کی دیگه کل عمرم همینطوری گذشت به گذشته فکر نکنحضرت یوسفم این همه سال سختی کشیدولی جبران کردنای خدا خیلی قشنگه گلم میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)