2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 24 پست
هر چی ک دوست داری بگو

بغض گلومو گرفته بخدا 

هرچی دعا کنم نمیشه 

به همه اماما توسل کردم دریغ از یک نگاه 

به خدا توسل کردم .خسته شدم از نگاهای دیگران خستم

با گریه دارم برات مینویسم

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بغض گلومو گرفته بخدا  هرچی دعا کنم نمیشه  به همه اماما توسل کردم دریغ از یک نگاه  ...

درست میشه گلم.منم دلم گرفته ولی میدونم ک درست میشه

غیر از این خ عجیبه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
اخی عزیزم چرا

نمیدونم .مشکل خاصی نداریم ولی همش دلم میگیره جدیدا و غصه دار میشم البته مسائل مالی بیشتر تاثیر داشتن در شکل گیریش ولی الان دیگه این حالتا مونده روم کلا انگار نا امید شدم 

نمیدونم .مشکل خاصی نداریم ولی همش دلم میگیره جدیدا و غصه دار میشم البته مسائل مالی بیشتر تاثیر داشتن ...

درست میشه گلم.منم دلم گرفته ولی میدونم ک درست میشه

غیر از این خ عجیبه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
کی دیگه  کل عمرم همینطوری گذشت

به گذشته فکر نکن

حضرت یوسفم این همه سال سختی کشید

ولی جبران کردنای خدا خیلی قشنگه گلم